HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (600/975) > >>

Recsi:
Szia! Tervben van, csak idő kérdése a folytatás. A sorozat nekem is nagy kedvencem, főleg a Quinlan Vos sztorik.

ajlerattila:
Sziasztok! A "Köztársaság" című sorozatnak lesz előreláthatólag folytatása? Ha igen, akkor kb mikor? Engem nagyon érdekelnének ezek a képregények, egyik legjobb sorozat!

Recsi:
Gondolkodtam magyar kiadású Star Wars képregényekkel kapcsolatos ötleten, és arra jutottam, hogy (kiindulva abból, hogy mennyi időbe került a Birodalom örökösei) nem lesz rá időm.
Ha azonban kapnék segítséget, talán menne, majd meglátjuk.

Ha valaki segíteni szeretne, itt jelezze, hogy ne legyen keveredés.

Arról lenne szó, hogy a képregények szövegkönyveit kellene elkészíteni. Semmi különös, csak egy szövegfájba be kellene pötyögni a szép sorban a buborékok szövegét úgy, hogy lehetőleg el lehessen különíteni a egymástól a buborékokat és az oldalakat. (pl sort kihagyni ha új bubi jön és vonalat húzni, ha új oldal). Ha megvan a kész szöveg, azt át kellene küldeni nekem, én pedig beírnám az angol szkennbe.
Első nekifutásra a Köztársaság 61. részére gondoltam, mivel az 59,60, 62 nálunk kint van, így lenne pár részes folytonos cucc.

Tehát ha valaki érez elég erőt ehhez, írjon ide. Előre is köszi!

Recsi:
Az union nem szken, azt még anno (részben) én írtam be a régi knetre :)
A Vader's Quest-et Darkness szkennelte.

A Birodalom Árnyai sem szken, nem is újrabeírás, 2004-ben adtuk a Hzs-n.

Usagi Yojimbo:
Nekem van egy-kettő, de nem mindegyik van olyan állapotban, amilyen nektek kéne.
A Vader's Quest az, ami elég jó, meg az Union( Frigy). Mindkettő magyar nyelvű, de nem tudom, ki
szkennelte. Írjatok, ha kell.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése