HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Balint:
Először is hatalmas respect a készítőknek hihetetlen mennyire jóljött ez most nekem ;)
Másodsorra, mégnagyobb respect ha tényleg újraírjátok a Dark Empire-t és hasonló story-kat de ugye erre azért is szükség van mert tudjátok, hogy a fordítása sajnos khm... nem a legjobb, ezért remélem vagyik kérlek titeket hamár újraírjátok cseréljétek le a "csillagpusztítő", "kötelékvadász" és "x-wing" és hasonló bakikat, jah a cloud city-t majdnem kihagytam :D
És hamég nemvagyok pofátlan az eredeti borítók megtartása tényleg egy nemes gesztus de nem ártana hozzá egy ütős borítógaléria sem, aszem létezik már vagy 3 féle kiadása, illetve van még egy hozzá kapcsolódó Boba Fett story is ami sajnos nem jelent meg magyarul. Najó lehet, hogy már picit túlzásba estem de nagyon felvillanyozott a hír, imádom ezt a történetet és ha bármit tehetnék érte, hogy minnél jobbra sikerüljön kérlek szóljatok, nekem márcsak azértis lenne jód digitálisan mert a semiceseket már rongyosra olvastam :D :nezze:
:worship:mégegyszer ;)
Usagi Yojimbo:
Köszi a Klasszikus Star Wars 8. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Jó volt ez a történet is, de sajnáltam, hogy a végén nem alakult ki valamiféle nyomozós sztori az őrtorony ledőlése miatt,nem jön be ez az új történet, de majd meglátjuk. :D
Várom a folytatást! :hzs-r2d2:
talgaby:
Recsi:
A Réges-régen a Marvel kiadványaiból válogat, és azokat jelenteti meg fekete-fehérben. A Marvel tudomásom szerint nem adott ki fekete-fehérben SW képregényeket.
gabo:
Köszi a Star Wars Klasszikus - Réges-régen 2. részét!! :hzs-darthmaul: Nagyon jó kis történetek voltak! A Dark Horse egy az egyben átvette a Marveltől ezeket a történeteket, vagy javított rajtuk valamit?? A Marvel csak fekete-fehér Star Wars-t adott ki?? Köszi még egyszer!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése