HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Mivel most már többen vagyunk, reméljük nagyobb tempóban tudjuk elkészíteni a SW honosításokat.
Igyekszünk havonta 1, esetleg 2 történetet kitenni az oldalra.
A nyári adag nagy része készen van, úgyhogy a strandról visszatérve érdemes lesz belenézni a (Háló)zsákba :)
keildavid:
Az tényleg jó ötlet, hogy felváltva jönnek a Star Wars képregények. Így persze mindenféle időkbe játszódó történeteket is lehet olvasni.
Birodalom 8-10.: Látom, hogy ebből a sorozatból sorba halad(ha nem számoljuk bele a Semic-féle Birodalom 1-4-et). Az meg külön érdekes, hogy ezekben más és új szereplőkről is szól a történet, akik eddig nem volt ismerősek. Pl. Darklighter és Roon Sewell.
Hagyaték 8.: Ez jó ötlet, hogy végre olvasható a Hagyaték sorozat folytatása, ami régen kimaradt. A 8-as meg látom egyben az a különleges, hogy ez még a Hagyaték 1-es idején játszódik. Mivel ebbe vannak utalások az ott lezajlott eseményekről.
A lázadás előszele 2.: Még nem olvastam el, úgy gondoltam, hogy megvárom, míg egybe lesz és elolvasom a teljes történetet. De majd ezt is be fogom pótolni.
Köszönöm a Star Wars honosítóknak: Recsi, Galen és Vladek! :worship: :worship:
Vladek:
Üdv mindenkinek. Én végeztem a nyolcas számú Hagyaték fordítását.
Csak szeretném megköszönöm a visszajelzéseket, illetve közölni, hogy tovább folytatjuk a sorozatot és remélem, hogy ha nem is villámtempóban, de folyamatosan érkezni fognak majd az újabb részek. Legalábbis én megteszek minden tőlem telhetőt. :)
Gorgonita:
Én a lázadós történeteket preferálom, de a Hagyatékban épp az a jó, hogy itt mindenki megtalálja a magáét. Vannak itt Vongok, űrvámpírok (anzatik), birohadalmiak, fejvadászok, jedik, kiffarok és még sokan mások beleértve egy jó öreg asztromech egységet is. Talán csak a chissek meg a hapanok hiányoznak, akik képregényben még nem nagyon domborítottak. Külön öröm volt számomra, hogy az őseredeti elemek közül visszaköszönt a hercegnőt védelmező lovag (ezúttal Marasiah Fel és Antares Draco) párosa. Ahogy láthatunk egy kiborgá váló kardforgatót is, kinek további sorsa egyelőre nem ismeretes.
Usagi Yojimbo:
Már régóta várok Star Wars képregényt a Zsákra, és most végre kijött egy! :worship: :worship: :worship:
És nem is akármilyen! Amikor még volt Semic, elolvastam belőle, amennyit csak tudtam, és a Hagyaték nagyon tetszett a kissé sötét világa miatt (gondolok itt a fejvadászok életére). Mindig is jobban érdekeltek az olyan történetek, amik a fejvadászokról, magányos farkasokról és mindenféle züllött alakról szóltak, és a Hagyatékban ezt megtaláltam. Ezen kívül pedig ott vannak a Vektoros sztorik is, ami szerintem a sorozat tetőpontja (azok alapján, amiket olvastam). Sajnos semmi sem tökéletes, így ezt a vonalat vegyítették a Birodalommal kapcsolatok cselszövések történeteivel, amiket nem szeretek. Örülök, hogy folytatjátok a sorozatot, a fordítás pedig remek volt, csak így tovább! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése