HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Usagi Yojimbo:
Hálás köszönet a Legacy 0. és 9. számáért! :worship: :worship: :worship:
Nagyon jó volt ezt a két füzetet egymás után olvasni, a 0. kicsit ráhangolt a 9.-re. Sajnáltam, hogy Cade tényleges nem szerepelt ebben a részben, csak hologramon. Szeretem az olyan részeket, ahol egyszerre több helyre is bepillantást nyerhetünk, és mindenhol halad a történet. A borító viszont nem tetszett (ez nem a ti hibátok), mert eléggé mangásra sikeredett, ami egyrészt nem illik ehhez a képregényhez, másrészt ki nem állhatom a mangát.
Várom a folytatást :D
Recsi:
Köszi a hibajelzést, javítottuk! Aki esetleg tegnap letöltötte, az töltse le még egyszer a
sw-legacy-009-12hun.jpg és
sw-legacy-009-13hun.jpg
oldalt, mert azokban volt hiba!
Gorgonita:
Köszi az újabb részt! :worship: A Kerékről nekem mindig a Deep Space Nine jut eszembe, - (a Corelli trilógiában bemutatott központi állomásról, pedig a Babylon 5) -amit szintén biciklikeréknek csúfoltak az egyik epizódban. A tárgyalás kezdetekor, amikor kimegy a szervező, üres egy szövegbuborék, de lehet, hogy az eredetiben is így volt.
A Hagyaték egyik legnagyobb erénye, hogy visszahozza azt az apokaliptikus hangulatot, ami a kezdetekkor is jellemezte az első filmet. Ebben a környezetben lehet igazán izgulni az esélytelen karakterekért. Ami hatványozottan igaz a jelenleg futó v2-re, ahol Aina még annyira sem számíthat segítségre, mint a Jedikkel azért kapcsolatot ápoló Cade itt a v1-ben.
Recsi:
Mivel nekem szinte semmi idő nincs fordítani (azt nem nagyon lehet 4 gyerek csataüvöltése mellett) Vladek munkáit fogjuk nyomni + lesz egy apró meglepi is, aminek egy része már ismerős lesz sokaknak. Június elején találkozunk :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 8.részét,Vladek & Recsi!(Vladek üdv a fedélzeten!) :worship: :worship:
Nagyon örülök,hogy folytatjátok ezt a sorozatot a Semic pusztulása után!
Az már most látszik,hogy Fel császárnak szinte semmi tekintélye nincs.Régen egy moff mikor beszélhetett így az uralkodóval? :badteeth: Jó látni ennyi intrikát a megmaradt birodalmiak és a sithek között.Az izgalmas történetszáll pont ez miatt garantált.
Várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése