HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
A havi rendszerességet nem garantáljuk, de amint készen lesznek a részek, igyekszünk kirakni...
hiphop:
Köszi a darth maul sztorit, bevallom nekem, mint oly sokaknak, ő az egyik kedvencem.
Egyetlen kérdésem lenne csak a történettel kapcsolatban: Akkor ezentúl havi rendszerességgel várható ez a történet?
Gorgonita:
Már azt hittem megint találtam egy üres bubit, de látom már javítottátok. :)
Emlékszem, amikor megjelent ez a mini, azt vártam tőle, hogy majd tisztázza, hogyan vonszolta el magát Maul a roncsbolygóra, és honnan kapta az "eredeti" fémlábait. Kíváncsi voltam ki segíthetett neki, de mint kiderült erről szó sem volt. Csak amikor belenéztem, de nem olvastam bele a kiadó oldalán az előzetesbe azt hittem, hogy Nabooi erdőben kóricáló roncsmentőket látok. :)
Maga a történet az egyik kedvencem lett - ez ritka a prequel érában. Lesz benne nemes önfeláldozás, váratlan fordulat, ésatöbbi. Érdemes végigolvasni.
Yojimbo: Ha jól tévedek Windu mondja, hogy JaBoag potenciális szövetséges, és ezidőtájt a Jedik még a Huttokkal is keresik a szövetséget. Egyébként is a Jediknek, mint a régivágású Csillagflotta tiszteknek, minden élet szent.
Ami pedig a "feltámadást" illeti, rossz belegondolni, mi lenne most, ha Kenobi Maul fejét vágja le a Phantom Menace végén. :)
Usagi Yojimbo:
Köszi a Star Wars - Darth Maul: Halálos Ítélet képregényt! :worship: :worship: :worship:
Bevallom, nem szeretem az olyan történeteket, mikor valaki visszatér a halálból, mert az eléggé hiteltelen. Úgy tekintek az efféle sztorikra, mint egy "mi lenne, ha..." képregényre: mi lenne, ha Darth Maul túlélte volt az összecsapást Obi-wannal?
Így nézve viszont már sokkal inkább élvezhető. A jediket meg nem értem: odáig rendben van, hogy meg akarják ölni Darth Maul-t, de miért mentik meg Ja'Boag-ot?
Recsi:
Köszi Gorgonita :) Akkor marad a Revanista...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése