HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Október 06., 07:24:37 ---Üdv! Köszi a Yavin árnyékában 4 és A szív tűze történeteket HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship:
Remélem valami wtf lesz a kém kilétét illetőleg! :cool: Már nagyon vártam a Nagyúrtól egy ilyen lépést... :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
--- Idézet vége ---
De még mekkora! :-X
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Augusztus 16., 22:13:40 ---Nincs mit.
A 3. füzetben lesz majd egy elem, ami nem lenne szabad, hogy úgy nézzen ki, ahogy, (és akkor ez az "alternatív idővonal még nyilvánvalóbbá válik) de majd meglátod.
--- Idézet vége ---
Ennél a II. Halálcsillagra utaltam, mert az odáig oké, hogy az I-nek annyi lett, de hogy annak felrobbanása után kb. 2-4 hónappal a II. ilyen előrehaladott állapotban legyen, az egyszerűen elképzelhetetlen.
SithLord:
Üdv! Köszi a Yavin árnyékában 4 és A szív tűze történeteket HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship:
Remélem valami wtf lesz a kém kilétét illetőleg! :cool: Már nagyon vártam a Nagyúrtól egy ilyen lépést... :badteeth:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
keildavid:
Star Wars - A szív tűze: tetszett ez a rövid történet. Nagyon jó az ilyen "előzmény"-féle történet.
Volt is jó pár ilyen jellegű rövid történet. Pl. Kenix Kil extra, A Birodalom árnyai, és (úgy tudom) a Coruscantcomics-on A lázadás előszele(amiről anno nem is tudtam, hogy van ilyen is).
Kayamiel:
Köszönöm a Yavin árnyékában 4. részét :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
SithLord:
Üdv! Köszi a régi köztársaság lovagjai kézikönyvet HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Nagyon köszönöm ezt a teljeskörű minden igényt kielégítő dokumentációt! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése