HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (562/975) > >>

Gorgonita:
Van egy 4 részes Chewbacca című mini, amiben a két robot visszaemlékezéseket gyűjt a halott wookie ismerőseitől. Ebben szerepel a jelenet, és valamelyik honosító oldalon fenn is van a sorozat. Egyébként ha jól tévedek Chewie a 19 kötetes NJO első könyvében a Vector Prime-ban hal meg az invázió elején.

Utánanéztem, csak az első füzet van fenn a newgencomics-on, és kicsit el is bizonytalanodtam, hogy nem-e ez Invasionban lesz a visszaemlékezés?  :headscratch:

Recsi:
Utánaolvastam , ennyit találtam Csubakka halálaról (forrás Wikipedia/Kaminopedia):
Chewbacca a Yuuzhan Vong háborúban vesztette életét, de megmentette Han, fiát, Anakin Solót, amikor a Vongok elpusztították a Sernpidalt.

Goten56:
Igen, itt Chewbacca már halott, de talán kiderül majd róla valami érdekes, ha máshogy nem legalább visszaemlékezésként.

SithLord:
Üdv! Köszi az Invázió 0.részét Vladek & Recsi! :worship: :worship:
Azért ez brutál,hogy a Vongok így képesek álcázni magukat!Csubi ebben az időben már halott volt?Han reakciójából gondolom.. Nagyon nagy lesz ez a sorozat!!!Várom a folytatást!!!

Recsi:
Már régen szemeztem a sorozattal, csak nem volt rá időm. Aztán Vladek lefordította, úgyhogy ezt is tolni fogjuk, ahogy bírjuk.:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése