HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Legacy 13
Tetszett hogy újra felbukkant a Kristálycsillagból ismert Munto Codru. A biztonsági robotok elég veszélyesek lehetnek, hogyha még fogaik is voltak. :badteeth: Bár lázadópárti vagyok, meg kell hagyni ezek a birodalmi lovagok jól nyomják.
Lady Maladi terve viszont egy agyrém. Beáldoz egy Palleaon osztály rombolót csak azért, hogy Fel-t hamis biztonságérzetbe ringassa, egy majdani második merénylőhöz, aki még nincs is pozícióban??? És Krayt csak úgy elnézi neki ezt a pazarlást??? Különösen zavaró a dolog annak fényében hogy emlékeim szerint ennek a szálnak nem is igazán lesz folytatása.
Ahogy a merénylő lelopakodik a hajóról egy regiment rohamosztagos vizorja előtt, szintén vicces. Rendben, hogy az Erőnek nagy hatalma van a gyenge akaratúak felett, de azt a légiót épp azért küldték oda, hogy ilyesmi ne történhessen. Ergo pont a hajót figyelték.
Goten56:
Brand nem volt rossz ötlet, kár hogy meghalt a Birodalom végében. Az öregasszonyt fölöslegesnek éreztem, csak segített betanítani az újoncokat. Legalább később kihozhattak volna belőle valamit, pl. tagja lehetett volna az új jedi tanácsnak, vagy Jedi Acedemy-ben Luke tanácsadójaként, esetleg a TCW-ben e gy rész erejéig, de úgy hagyták, nem tudunk róla sokat, akár egy regényt is írhatnának a fiatal koráról, csak mostanában mindenkit csak a lázadós meg sith-es művek érdekelelnek :(
Gorgonita:
Hát a Sith-ek bosszújából az jön le, hogy a halál utáni "élet" csak a Jediknek érhető el meditáció útján (aminek kissé ellentmond, hogy Anakin végül meditáció nélkül lesz "szellem", de hát ugye ő a Kiválasztott). Vagyis a Sith-ek hiába ácsingóznak az örök élet után. Ehhez képest a DE-ben Palpi vígan klónozgatja magát, és Sith szellemekkel társalog.
Szerintem nem kell minden egyes történetbe galaxisrengető esemény, sokszor a hangulat megőrzése is értékkel bír. (Márpedig Brand király, vagy a vénasszony jedi karaktere, Luke ysanne szerelme, vagy a birodalmi rakományban lapító Lando és Wedge szerintem nagyon hangulatos.)
Egyedül azt nem bírtam benne, hogy Palpi úgy osztogatta a sötét erőt csatlósainak mint Télapó a cukorkát. De ehhez meg tudni kell, hogy akkoriban még ködös volt, hogy mit is tud egy Sith vagy egy Jedi. Például Zahn eredetileg a Sithekről írt volna, de letiltották, és így jöttek létre a noghrik.
Goten56:
Gorgonita: Miért nem illeszhető a Sith-ek bosszújás kánonba? De amúgy az első Dark Empire még nekem is tetszett, a másodikra mintha már kifogyott volna az ötletekből, csak összefutnak pár jedi lovaggal a régi rendből, szednek pár leendő jedit és hősiesen megmentik a gyerekeket. Ahogy én látom, nem volt benne semmi fantázia de elfogadom ha valakinek tetszik :) .
matrixhv:
Köszönöm a Darth Maul: Halálos Ítéletét. Tetszett. Én mindíg is úgy gondoltam, hogy nem kellett volna az Episode 1-ben kinyírni, mehetett volna végig az egész trilógián, mint Darth Vader... elpazarolták a karaktert.
A Vongok helyett kapásból Vogonokat olvastam elsőre. :) Köszönöm az Invasiont is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése