HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (556/975) > >>

Goten56:
Pletykálkodó rohamosztagosok a IV. részben? Mikor és hol?

turkia:
Nem olvasok EU-t, de ezen végigmentem. Tetszenek a rajzok, elég igényes kis füzet.
Amúgy úgy látom, ebben a világban a Birodalom kissé megpuhult, már van néger és női pilóta is, ráadásul viccesen csacsognak egymás között. Korábban meg még a hangjukat sem lehetett hallani. Mondjuk kivétel az Új Remény híres jelenete a két pletykálkodó rohamosztagossal :D

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 14.részét,Vladek & Recsi! :worship: :worship:
Olyan fura,hogy egy Skywalkert egy ilyen szimpla folytással ártalmatlanítani lehet.Valahogy azt gondolná az ember,hogy Cade mentes az ilyen erőhatásoktól.Na mind egy,nagyon jó a történet!
Várom a folytatást!!!

Goten56:
Vos életére a 3. rész után én is kíváncsi lennék, de sajnos évek óta nem szerepelt semmiben, szerintem nem is fog. :( De talán ha a DOTJ véget ér, Orstrander és Duursema nekiállnak egy sorozatnak Vossal a főszerepben. Én biztos elolvasnám.

Gorgonita:
 Hát eddig négy szereplő köszönt vissza, (nem spoilerezem el kik), de jó lenne látni, hogy mi történt azóta mondjuk a Koponya osztaggal, ezzel a wookie kapitánnyal vagy éppen Artooval. A főbb szereplőkről (Syn - Blue, stb) már nem is beszélve. A v1 rengeteg érdekes karaktert felvonultat, mivel sok szálon fut, és az ember kíváncsi, hogy vajon mi történ velük azóta. A Dawn of the Jedi nekem annyira nem jön be, inkább ezeknek a kariknak a jövője érdekelne. Vagy ha már Orstander és Durshema, akkor arra is kíváncsi lennék, hogy mi van Quinlan Vos-sal és családjával a két trilógia között.
 Egyébként valószínűleg igazad lesz, és az új történet szereplőire koncentrálnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése