HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
Jön majd az Outlander? Ez nagyon jó hír :) . Most jön majd az hogy 5 percenként látogatom az oldalt :D
Recsi:
Valójában jobb lett volna, ha az Outlander után jön ki ez a rész, de nem akarok semmit visszatartani, ami készen van.
Most, hogy nem (csak) én fordítok, több időm van a régi cuccokkal foglalkozni, úgyhogy jön majd mindenféle. Karácsonyra talán valami nagyobb adag, de a havi 1-2 füzet egy ideig biztosan. :)
Goten56:
Köszi az új részt!
Jobban örültem volna ha Krayt eredetére nem derül fény, és inkább Luke új Jedi rendjéből valaki lesz. De mindegy, így sem volt rossz. :)
Gorgonita:
Köszi a Hagyaték 15. részét! :worship:
Emlékszem anno nem voltam kibékülve ezzel a füzettel. Nem tartottam hihetőnek Blue és Syn megfertőzését majd gyors gyógyulását, és csalódást okozott, hogy a nagy és titokzatos Krayt misztikuma semmivé lett a leleplezés után. Utóbbival már megbékéltem valamelyest, elvégre ennek a karakternek is jönnie kellett valahonnan. A betekintés a birodalmi moffok életébe viszont szórakoztató és hangulatos volt.
Az utolsó előtti oldal utolsó képén, szerintem hiányzik az "is" szócska a szövegből.
Még egyszer köszi, és várom a következő részt! :hzs-r2d2:
Recsi:
Megjelent a Knight Errant 10. része a Jedi Renden, így most a 2. sztori is teljes.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése