HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (550/975) > >>

Recsi:
A mai frissítéssel még nem fejeződött be a decemberi Star Wars dömping, de a következő már karácsony után lesz, úgyhogy mindenkinek békés, boldog ünnepeket!

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 15.részét,Vladek & Recsi ! :worship: :worship:
Hmm,a Sitheknek saját szemükkel kellett látniuk,hogy milyen erő bújik meg a Skywalker örökösben.Kíváncsi vagyok mit akarhat Krayt Cadetól!Talán ezt a gyógyító képességet szeretné valami módon magáévá tenni.

Köszi a lázadás előszelét is Recsi & Galen! :worship: :worship:
Nekem ez új volt,hogy Ephant Mon tudna bánni az erővel... :headscratch: Ki említi ,hogy kétségkívül tud bánni az erővel.Én eddig úgy tudtam,hogy Ephant Mon Jabba udvartartásában volt,mint fejvadász-zsoldos.Persze én sem zárom ki a lehetőséget,csak felkaptam a fejem ennél a résznél. :cool:

Várom a folytatásokat!!!

Gorgonita! Ez nagyon nagy video volt,Köszönöm!!!!!! :worship: :lol:

Recsi:
Én biztos vagyok benne, hogy sok dolog visszaköszön majd az EU képregényekből/könyvekből az új filmekben.

Goten56:
A Disney bújjon el... Ha megölik az EU-t akkor nekem nem kell új trilógia, spin-off filmek meg minden amit ígérnek. A Tales meg érdekes, vannak teljesen egyértelműen non-canon dolgok, mint pl. az Ebédszünet, vannak apró ellentmondások, mint a Darth Maul vs. Vader történetben, meg amikor Yaddle sorsáról döntenek, ott Rancisis már tanácstag, pedig ha jól emlékszem a Zam Vessel képregényben azt mondták hogy ő Yaddle tanítványa, nem beszélve a fénykardok színéről. De szerencsére van sok körültekintő sztori, amiket később regényekhez is felhasználtak.

Recsi:
Na ja, azokban sok történet nem is illeszthető semmilyen idővonalba.
Bár úgyis felrúgja a Disney az idővonalat...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése