HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (547/975) > >>

Recsi:
A Semic teljes terjedelmében kiadta a részeket, egy oldalra emlékszem, amit kifelejtettek (illetve egy oldal 2x szerepelt a füzetben) de azt a következőben pótolták. A Tha Clone Wars rajzfilmhez több külön képregénysorozat kapcsolódik, de a nálunk megjelent nem az.
Az első (Tartakovszkij féle) sorozathoz: Clone Wars Adventures
A második (Ashokás) sorozathoz: Clone Wars 12 füzetes sorozat ebből több megjelent magyarul a Clone Wars újságokban folytatásokban.
Clone Wars zsebkönyvsorozat,  ebből az első 3 megjelent magyarul is az Egmont kiadásában

gabo:
Értem köszi!  :) Ahogy látom az 1. kötet történetei is majdnem fent vannak az oldalon a Köztársaság 49-et kivéve! A mai adagot már el is olvastam, nagyon tetszett, külön öröm, hogy a kedvenc Jedim Quilan Vos is szerepelt benne! A folytatást nagyon várom, köszi szépen ezt a kötetet! A Semic annak idején teljes terjedelmében kiadta a részeket, vagy kellett oldalt is pótolni! Egyébként most kezdtem el ismét nézni a A Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozatot, igaz annak idején 2 évadot láttam feliratosan, de így magyarul sokkal jobb nekem! A sorozatnak van valami köze a képregényhez? Merítettek belőle valamit is?? Köszi még egyszer!  :hzs-darthmaul:

Goten56:
Ezek szerint legközelebb a Jabiim-i csata érkezik? Azt nagyon várom! :)

Recsi:
A kötet a Semices kiadvány alapján készült, úgyhogy a fordítás ugyanaz, mint azokban.
Nem volt 1., legalábbis nálunk nem. Ahogy írtam, a DH TPB-be rendezte a CW történeteket (Republic, Jedi, Obsession stb...)
A jövőben az általuk használt tematika szerint lesznek rendezve a képregények.
1. kötet Republic 49-50 + Jedi: Mace Windu
2. kötet Republic 51-53 és Jedi: Shaak Ti.
3. kötet Republic 55-59.
4. kötet Republic 54 és 63, Jedi: Aayla Secura, Count Dooku.
5. kötet Republic 60-62, 64, Jedi: Yoda.
6. kötet Republic 65-71.
7. kötet Obsession 1-5, Brothers in Arms (free comic day 2005).
8. kötet Republic 72-77 .
9. kötet Republic 79-83, Purge.

A 78. hiányzik a sorból, az a Honor and Duty kötetben található.

gabo:
Köszi az újabb Star Wars-t! Igaz ezt még nem olvastam, csak a régi Semices verziót, de egyvalamin megakadt a szemem! Klónháborúk: 2. kötet! Volt már első is? Mert akkor én arról nagyon lemaradtam!  :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése