HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
talgaby:
Kivételesen tudom. És nem azért, mert az Apple ezt is elszúrta, hanem mert láttam egy értékelésnél, amikor keresgéltem mindenféle képregényolvasókat a nemsokára kikerülő GYIK-unkba.
Az oprendszer képnézegetője annyira előrehaladott és király akar lenni, hogy a kép metaadatai alapján állítja a sorrendet és nem érdeklik olyan apróságok, mint az ábécé vagy a kedves felhasználó szándéka. Mivel akadhat az oldalak között olyan, aminek a végső változata később készült, mint a többi (valószínűleg lektorálás után javítottak), így azok későbbre kerülnek a listáján.
Van iOS-re használható képregénynézegető app, használd azt inkább, az nem akar okosabbnak látszani a felhasználónál.
krain:
Üdv, új vagyok itt és a képregényes témában is. Az érdekelne, hogyha letöltöm a régi köztársaság lovagjai 2. részét pl(de ez van a 3-4. részekkel is), mitől fordulhat elő a következő jelenség? Jelenség: laptop megfelelő mappájában sorban vannak a képek, míg az iPad ugyanezen albumában össze-vissza? Totál káosz. Már átneveztem , mert gondoltam, hogy a 00, 01...10,11 stb. számozás kavarta meg, de nem jött össze eddig semmi. Valakinek ötlet? Érdekes módon a régi közt.lovagjai 1. része tökéletes, csak a többi kavarodik össze. Köszi előre is.
Goten56:
Mindegy akkor gondolom jön majd más :) .
gabo:
Köszi! Nem is gondoltam, hogy ennyi fajta verzió van a képregényes fronton!
Recsi:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2013. December 28., 21:13:26 ---Ezek szerint legközelebb a Jabiim-i csata érkezik? Azt nagyon várom! :)
--- Idézet vége ---
Nem :) de többet nem árulok el...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése