HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2020. Május 27., 14:26:49 ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Május 26., 14:29:03 ---Én személy szerint az egész Hagyaték sorozat minden képkockáját imádom :)
--- Idézet vége ---
Én is, viszont ennek ellenére mégis akadnak olyan oldalak/kockák, amik valahogy jobban az emlékeimbe vésődtek. (Bár ez az állítás majdnem minden korábbi SW képregényre igaz.)
Például:
...
- vagy a Háború 3. füzetének egyik oldala, ami valamilyen oknál fogva mindig könnyeket csal a szemembe. :'( Ha eljutottunk odáig, majd megmondom melyik az.
--- Idézet vége ---
Annak idején erről az oldalról beszéltem, egyszerűen megható. :'( (arról "Az idők végezetéig." mondatról a #6 füzet után majd írók egy megjegyzést.):
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/star_wars/sw-legacy/sw-legacy-war/sw-legacy-war-056hun.jpg
--- Idézetet írta: Kayamiel - 2020. Október 30., 10:33:57 ---Köszönöm a SW - Hagyaték - Háború 4-et :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Október 30., 17:12:03 ---Köszönöm az új képregényeket! :worship:
--- Idézet vége ---
Nektek is szívesen. :bravo:
Goten56:
Köszönöm az új képregényeket! :worship:
Igen, úgy értettem, hogy a Szukits a jövőben csak a Disney Warshoz tartozó történeteket fog megjelentetni.
Kayamiel:
Köszönöm a SW - Hagyaték - Háború 4-et :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
SithLord:
Köszi az infókat Recsi & HeirToGrievous!! :worship: :worship:
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: SithLord - 2020. Október 27., 07:22:37 ---Üdv! Köszi a Yavin árnyékában 5. részét HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita!!! :worship:
Érdekes volt ez a rész is.. itt a Hercegnőre gondoltam. De tetszett azt leszámítva, hogy Birra Seah helyettes moff mellkasán lévő turista út jelzései nem felelnek meg a valóságnak... ilyen nem létezik. :hzs-darthvader:
Kíváncsian várom a folytatást!!!
--- Idézet vége ---
Először is szívesen.... ;)
Másodszor a helyettes Moff nem egy rang, hanem egy állapot, "státusz szimbólum" ha úgy tetszik. Valódi hatalom igazából nincs a kezében, és csupán arra szolgál, hogy a II. Halálcsillag építésének ideje alatt a munkálatokat felügyelje Vader helyett, és a Kuat érdekeit védje.
Palpatine-tól még lecseszést is fog kapni, amiért moffi egyenruhát merészel viselni, de ez majd csak a #7-ik füzetben fog szerepelni, ahogyan az is, hogy végül hogyan és miért "kapott" végül "valódi" rangot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése