HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
Kijavítottam. Köszönjük szépen Gorgonita. 122 egyedi megtekintés volt. Abból Te szóltál egyedül. No comment.
SithLord:
Üdv! Köszi a külvilági befejező részét,Recsi & Galen! :worship: :worship:
Hmm,Aurra Sing mégis megcsinálta.. :badteeth: Igazi fejvadász mentalitás ,hogy két vasat tartott a tűzben.
Akkor Hett fiának a további alakulását nagyjából tudom. :cool:
Várom a következő Star Wars képregényt!!! :worship:
Recsi:
Biztos 130. oldal?
Ja látom 132, ezt tényleg benéztük, javítani fogjuk!
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Galen - 2014. Június 02., 08:31:47 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2014. Június 01., 18:21:55 ---Köszönet a Külvilágiért! :worship: ( a 130. oldalon furák a betűk, amikor Aurra a Sötét Lady ellen fogadkozik) :nezze:
--- Idézet vége ---
ööö mire gondolsz?
--- Idézet vége ---
Konkrétan ezt mondja: "Jól van ugye? Remélem. Egy nap talán őt is meg fogom ölni." De alig olvasható a betűformátum miatt. Persze lehet, hogy az eredetiben is így volt.
Galen:
--- Idézetet írta: Recsi - 2014. Június 01., 23:38:52 ---
--- Idézetet írta: gabo - 2014. Június 01., 11:34:50 ---Elolvastam a Star Wars - A külvilági utolsó két részét, a történet hihetetlenül felpörgött a végér, nagyon tetszett összességében a sztori! A Köztársaság folytatása mikorra várható? Mi lesz a következő történet? Köszi a honosítást!! :hzs-darthmaul:
--- Idézet vége ---
A köveetkező történet az Emissaries to Malastare. Ha megjelenik a digitális verzió a neten, akkor hamar, ha nem. akkor sajnos csak később, mivel a szken elég rossz minőségű...
--- Idézet vége ---
Érkezik az is hamarosan.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése