HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Xeraph:
--- Idézet ---Írta: Farek
« Dátum: Ma - 09:44:42 »Idézet beszúrása
Szóval bárhol olvasok a nagy Palpatine - Yoda összecsapásról, mindenhol azt írják, hogy Yoda veszített. De miért?
--- Idézet vége ---
Ha jól rémlik, akkor a film könyvváltozatában az van, hogy Yodának volt valami látomása a harc közben, hogy nem neki kell Palpatine-t legyőznie, és ezért menekült el.
De már rég olvastam, úgyhogy nem biztos. :)
Recsi:
Biztos a rómaiak írták a forgatókönyvet. Azok meg, ugye... :)
Farek:
Sziasztok! Már olyan régóta furdal a kíváncsiság, hogy nektek mi a véleményetek az előzmény trilógia egyik sarkalatos pontjáról. És remélem, még nem kérdeztem meg korábban. Ha mégis, akkor tudjuk be a koromnak. :)
Szóval bárhol olvasok a nagy Palpatine - Yoda összecsapásról, mindenhol azt írják, hogy Yoda veszített. De miért? Nekem nagyon is úgy tűnt, hogy Palpatine nem tudott fölé kerekedni, minden visszaadott neki, ráadásul kamatostul. Persze, el kellett menekülnie, de nem érzem, hogy azért tette, mert belátta, hogy Palpi mennyivel erősebb nála és nem létező farkát a lába közé húzta volna. Inkább arról volt szó, hogy nem tudta időben legyőzni, a hatalomátvétel megtörtént, a jedik meghaltak, és ha ott érik, akkor őt is megvádolják azzal, hogy el akarta pusztítani a kancellárt, a szenátust és a jogrendet.
De hogy Palpatine győzött volna magában a harcban, azt erősen barokkos túlzásnak érzem.
Kayamiel:
Köszönöm a Klasszikus újabb 13. részét :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:
SithLord:
Üdv! Köszi a Klasszikus Star Wars 13. részét Recsi, Xeraph, Galen, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Mindig lenyűgöz ennek a képregénynek a részletesen megrajzolt grafikája. Most a történet is rendben volt.
Kíváncsian várom a folytatást!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése