HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (519/975) > >>

Recsi:
Persze, de csak jó sokára, még el sem kezdtem a fordítást.
Most más jön aztán jó hosszú szünet, a VB alatt nem csináltam semmit, úgyhogy elfogyott az anyag :)

SithLord:
Üdv! Köszi a  Régi Köztársaság lovagjai következő részét,Recsi! :worship:
Tudom,hogy Yoda után már semmin sem kellene meglepődni mikor is egy új Jedi mestert ismerhetünk meg.De Thon mester most bizony engem rendesen meglepett!! :hehe:
Nagyon tetszett Nomi Sunrider Jedivé válásának története!!
Esetleg lesz még folytatás?

Goten56:
Azt én is várom! Köszi ezt a jó részt! :) A TCW meg egy marhaság volt, sz@rtak mindenki munkájára, jól ismert szereplőkből csináltak bohócokat. A Quinlan Vossal foglalkozó rész után hónapokig nem is néztem. Tök logikus hogy megsebesít egy jedit, kicsinál egy szenátort és utána megkérik hogy segítsen elkapni egy hülye huttot.  :(

SithLord:
Üdv! Köszi az Invázió 4.részét,Recsi,Vladek! :worship: :worship:
Csóri Csubi,szóval akkor itt már halott. :(
Aranyos volt Finn próbálkozása az elmetrükk bevetésére. :lol:
Várom a folytatást!!!

zajrus:
Oké "jó" könyv, de lássuk be egyik sem eget rengető a fele meg egyenesen olvashatatlan értem, hogy SW-s karakterek stb de ezeknél leginkább maga a rajongás motivál, mintsem a sztori... és ezeknél jóval jobb könyvekből sem sikerült élvezhető filmet lerakniuk az asztalra.

Az meg, hogy valaki nem tudja hova tenni a dolgot pff... gyenge érv mellesleg elvégre eddig is születtek kánonba elég nehezen sorolható kötetek... Legalább ott van az igyekezed hogy átsorolják Legendsbe a régieket...

A TCW-t amúgy én sem értem miért erőltetik :/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése