HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (515/975) > >>

Goten56:
Ne adjanak ki rengeteg felesleges képregényt, és akkor nem kell ilyeneken agyalni. De amúgy nem is rossz ötlet. :) Jobb is így, a Dark Horse-féle Star Wars-ban volt pár hajmeresztő ötlet, például Leia X-szármyúja és a lázadó kém aki valahogy a legkisebb gyanú nélkül birodalmi tiszt lett.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2014. Augusztus 01., 17:11:32 ---Én is szeretem a lázadás időszakát, de ez már túl sok. :(

--- Idézet vége ---

Goten 56: Batman meg 75 éves, és még mindig fiatal. A legendabiznisz már csak így működik. Tekints ezekre a mesékre úgy, mint amik a peremvidéken terjednek a telepesek száján hőseinkről. Vagy igazak, vagy nem. Így máris többnek jut hely.  :D

zajrus:
Amúgy kérdezném, hogy mit adjanak ki a Marvelnél, ami 2015 Decembere előtt megjelenhet éééés az 'új nem-kánon, de mégis'-be beleférhetne? Amúgy meg az ep2-3 közti rést betömték a Clone Wars-al az ep3-4 közt jön a Rebels tehát marad a klasszikus trilógia kiegészítése, vagy tévednék?

Goten56:
Én is szeretem a lázadás időszakát, de ez már túl sok. :(

Gorgonita:
Nekem tetszenek. Kedvenc időszakom (Lázadás), kedvenc karakterem (Leia), Én várom őket. Éljen a Szövetség! Vesszen a Birodalom!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése