HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (51/975) > >>

Recsi:
Nekem is jobban tetszett, mint a 'hivatalos" folytatás, és sokkal kevésbé tűnt erőltetettnek.
Az meg szerintem tök jó, hogy egészen a Republic sorozatig visszanyúlnak a gyökerei, ezzel kisebb keretbe foglalva a SW idővonal egy jó nagy szeletét.

Goten56:
Köszönöm szépen a Hagyaték legújabb részét! :)  :worship:
Ennek a sorozatnak a lefordítása egy olyan hőstett, amitől tényleg jobb magyar SW rajongónak lenni.
Szerintem egy panel többet ér ebből, mint a komplett Disney "kánon", de ez csak a személyes véleményem.

SithLord:
Üdv! Köszi a Háború 5. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Nagyon jó volt ez a rész is! Már tényleg várós az utolsó rész, de lesz még a tarsolyotokban ilyen színvonalas és hosszú történet?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Feast4 - 2020. November 29., 11:23:09 ---Szegény... Mai napig tartom nem volt tisztességes, hogy kivették a felújításból...
--- Idézet vége ---

Nem vették.
Akire te gondolsz az Sebastian Shaw.
Prowse az volt, aki a Vader jelmezt viselte.

Feast4:

--- Idézetet írta: Farek - 2020. November 29., 08:42:14 ---https://telex.hu/kult/2020/11/29/meghalt-dave-prowse-a-star-wars-darth-vadere
 :( :hzs-darthvader:

--- Idézet vége ---

Szegény... Mai napig tartom nem volt tisztességes, hogy kivették a felújításból...
--- Idézetet írta: Xeraph - 2020. November 27., 17:30:13 ---
--- Idézet ---Írta: Farek
« Dátum: Ma - 09:44:42 »Idézet beszúrása

Szóval bárhol olvasok a nagy Palpatine - Yoda összecsapásról, mindenhol azt írják, hogy Yoda veszített. De miért?
--- Idézet vége ---

Ha jól rémlik, akkor a film könyvváltozatában az van, hogy Yodának volt valami látomása a harc közben, hogy nem neki kell Palpatine-t legyőznie, és ezért menekült el.
De már rég olvastam, úgyhogy nem biztos.  :)

--- Idézet vége ---

Most ha stilszerű akarnék lenni azért mert Lucas baromira következetlen volt, az egész sorozat alatt baromira következetlen volt. A második részben megmutatta Yoda erejét, a háromban pedig a császárét és két annyival erősebb karaktert csinált mint a többi, hogy nem tudok vele mihez kezdeni.

A forgatókönyvben,azt hiszem azzal volt magyarázva, hogy a látomásában nem látta a harcuk végét csak azt, hogy egész Coruscantot lerombolják, a másik variáció az volt, hogy látta a Skaywalkereket, hogy megölik a császárt és egyensúlyt hoznak az erőben. De aztán ez kimaradt.Igazából szerintem ez egy utóhekkelés volt. Főleg, hogy Yoda azt mondta kudarcot vallott.

Amúgy ha belegondolunk, teljesen egyenlőek voltak. Egyiküknek se kellett fénykard a harchoz. A sithek direkt erőt használnak, nyilván offenzívebbek, de Yodának még kard se kellett a villámok hárításához. Ráadásul a pattogásával se nagyon tudott mihez kezdeni. Egyébként meg az egész szenátust egymásra borították, szóval igazából én ist azt érzem, hogy Lucas nem tudta, hogy zárja ezt le.

Ami nekem mai napig kétséges, az az hogy Windu, vajon tényleg legyőzte, vagy tudta, hogy Anakin jön és hagyta.

Ami pedig végképp szerintem értelmetlen. A legjobb barátom megörűl, megállítom. Levágom kezét-lábát és otthagyom megégni egy lávató partján had szenvedjen. Bakker, legalább odamegyek a régi időkre tekintettel, hogy ne szenvedjen és leszúrom. :hzs-darthvader:

Mondjuk ettől függetlenül szeretem a Sithek bosszúját. De tele van hibával.

Végül köszi a Háború legújabb részét. Nagyon várom a végkifejlettet.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése