HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (6/975) > >>

Goten56:
Még nem olvastam, de gyanítom, hogy sokkal magasabb minőséget képvisel, mint bármelyik Disney wars történet. Ekkora csapás még sosem érte a szórakoztatóipart, mint ez a felvásárlás. Ha ez nincs, akkor a Star Wars még mindig a fénykorát élné.

SithLord:
Igen, pontosan ezért kérdeztem! Köszönöm a válaszod! :worship:

Greedom:

--- Idézetet írta: SithLord - 2023. Május 09., 16:30:19 ---
ÖÖÖ... lehet egy kérdésem ez a történet időben mikor készült? Úgy értem azelőtt, hogy a dizni felvásárolta a Star Wars univerzumot? Csak azért kérdezem, mert nagyon tetszik és magas színvonalat képvisel számomra.

--- Idézet vége ---

Igazából néhány hónappal a felvásárlás után jelent meg az első szám. 2012 októberében történt meg a deal, 2013 márciusában pedig megjelent a Legacy Vol2. első száma.
Gondolom már kész volt minden a comiccal kapcsolatban, így azt nem törölték. Ettől függetlenül nem tartozik a kánonba, legenda lett.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték II. 16. részét HeirToGrievous, Xeraph, Paul & Recsi! :worship:
Tetszett, hogy megismerhettük a jelenlegi Sith nagyúrnak a háttértörténetét! A történet és a grafika továbbra is csodás! Várom a folytatást!
ÖÖÖ... lehet egy kérdésem ez a történet időben mikor készült? Úgy értem azelőtt, hogy a dizni felvásárolta a Star Wars univerzumot? Csak azért kérdezem, mert nagyon tetszik és magas színvonalat képvisel számomra.

tomcsi80:
Nem valószínű, hogy nem adják ki, mert már csak ez az egyedüli képregény, ami fel van tüntetve mint előjegyezhető. Ha kiadják, akkor is csak az első 19 számot fogja tartalmazni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése