HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (497/975) > >>

hiphop:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2014. Október 14., 15:59:52 ---
--- Idézetet írta: hiphop - 2014. Október 13., 23:01:15 ---Csatlakozva a Son of Dathomir témához, egyébként ti nem éreztétek gyengécskének történet szempontjából ez a mini-t?
Valójában túl sok minden nem történt benne. Pedig nagyon vártam:/

--- Idézet vége ---

Nekem tetszett, pedig nem is vagyok az a kiköpött prequel fan. Mondjuk a Clone Wars az tetszett, lehet ez is azért. A Rebels nyitány viszont csalódás volt. Úgy közlekedtek ki és be a rombolón, mintha napi jegyük lett volna oda.

--- Idézet vége ---

Igen, a clone wars nekem is, különösen Maul visszatérése. Én inkább arra gondoltam, hogy
mivel a 2.-ik és a 3.-ik rész között játszódik, és már tudtuk a Shitek bosszújában mi van, nem nagyon lehetett
Dooku és Palpatine karakteréhez, vagy mondjuk Grievous-hoz nyúlni. Egyedül Maul veszíthetett, vagy halhatott volna meg.
Szerencsére ez nem történt meg, az egyik kedvenc karakterem, de így elég lapos lett ez a viszály. Tudtuk, hogy komolyabban
nem sérülhet meg egyikük sem.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: hiphop - 2014. Október 13., 23:01:15 ---Csatlakozva a Son of Dathomir témához, egyébként ti nem éreztétek gyengécskének történet szempontjából ez a mini-t?
Valójában túl sok minden nem történt benne. Pedig nagyon vártam:/

--- Idézet vége ---

Nekem tetszett, pedig nem is vagyok az a kiköpött prequel fan. Mondjuk a Clone Wars az tetszett, lehet ez is azért. A Rebels nyitány viszont csalódás volt. Úgy közlekedtek ki és be a rombolón, mintha napi jegyük lett volna oda.

SithLord:
Értem-értem! Az is klassz!!! :cool:

Recsi:
Szívesen! Folytatni fogjuk, a fordítás készen is van, csak előtte kicsit rendezgetjük a hagyatékunkat (ééérted... a hagyatékunkat :) )
A SOn of Dathomirt nem lvastam, de lehet, hogy nem is fogom, annyi a lemaradásom.
Kellene valami időgép vagy percnyújtó vagy mittudoménmi...

SithLord:
Üdv! Köszi a Klónháborúk  TPB 6. befejező részét,Recsi,The Medium! :worship: :worship:
Méltó lezárása volt ennek a gyűjteményes füzetnek Anakin és Ventress epikus csatája!Ventress gondolom túlélte ezt csúfos vereséget?Vos pedig mindenkit megetetett(engem is  :badteeth: ) .
Remélem nem fogjátok abbahagyni,főleg ennél a résznél!!! Ugye nem? Ez folytatásért kiált!!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése