HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (482/975) > >>

Recsi:
Folytatjuk a Klónháborúkat, a Legacyt, a Republicot (Emissaries to Malastare), az Empire-t és a Classic SW-t.
Persze minden képlékeny, de ezekhez már van fordítás.
Távolabbi terv a Crimson Empire III, a The Star Wars és több régi Semices cím, melyekhez Rincewind elkészítette a szövegkönyveket. A digitális kiadások miatt szerencsére felgyorsulhat a beírás is.
Van még pár kisebb meglepi a tervek között, de nagy változást senki ne várjon.
Biztosan nem lesz új Marveles SW idén, max. jövőre, ha addig nem fordítják le mindet más oldalakon.
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Ha valakinek lenne ötlete, hogy mit kellene még, csak írjon nyugodtan, meggondoljuk :)

gabo:
Végre befejeztem a 2014-es Star Warsok elolvasását! Ez az év csemege volt a rajongóknak képregény tekíntetben, és reméljük, hogy 2015-ben is így marad, ha már jön az új film!  ;D

Klónháborúk 6-dik kötet: Nagyon tetszett ez a kötet, sokszór mondtam, hogy Vos a kedvencem, de most nem tudom mi a célja, kíváncsian várom a folytatást! Itt megtudtuk, hogy Anakin hogyan szerezte a sebét az arcán!

Klónháborúk 7-dik kötet: Ez a kötet is tetszett, Ventress további sorsáról kiváncsi vagyok, remélem fog még szerepelni!

Darth Maul: hzs-darthmaul:  :  Jó volt ismét elolvasni ezt a történetet, jó kis sztori, Maul pedig fantasztikus!

Köszi a honosításokat!

Idén milyen Star Wars-ok várhatóak?

Recsi:
Igen, tervben van :)

dorian07:
Mivel adatvesztés történt újra leírom: Sziasztok! Tudtommal létezik vérvörös birodalom III, van rá esély, hogy lefordítsátok? Éljen a Birodalom!  :hzs-darthvader:

Recsi:
Remélem, ezt az előzetest csak álmodja Luke...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése