HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (477/975) > >>

keildavid:
Köszönöm a Star Wars - Klónháborúk 6-7. kötetet! :worship: :worship: :worship:
Ebbe a történetben volt sok mozgalom. Quinlan Vos-ról is, hogy neki milyen szerepe volt. Bár volt erről sokféle zavar, hogy más Jedik nem is tudták, hogy mi zajlott le a háttérben.
Asajj Ventress, aki ismét visszatért, bár a 7. kötet végén(Megszállottak 5. részben) olyan volt, hogy marad elvarratlan szál. És Asajj további holléte titok maradt. Hasonló, mint a Darth Maul minibe is volt.
A 3. kötet is jó volt. Látom, hogy ebbe van a 4 részes Jabiimi csata(Semic-es).
Itt két dolgot vettem észre, ami kissé fura volt.
Az egyik, hogy Obi-Wan történetek a Klónháborúk 5. kötetbe folytatódik. A 4.-be valami más lesz?
És a kötetekből látom, hogy az 54-es(Quinlan Vos történet) kimaradt. Vagy ez talán külön lesz, ahogy a Hagyaték sorozatban volt a 0-assal és 7-essel?
Ismét köszönöm és az jó hír, hogy még lesznek ilyen Klónháborúk sorozat(Köztársaság és előtti történetek), Hagyaték, stb.

A szavazás esetében én is a Sötét Birodalomra szavazok. De persze a Jedi históriák - A Sithek aranykora történetre is szavaznék, mivel nekem tetszett az ilyen több ezer évvel ezelőtti történetek is.

Recsi:
Örülök, hogy tetszett, pár hónap múlva folytatjuk a tervek szerint a Klónháborúkat.
Most valami régi jön majd, ami még nem jelent meg magyarul.
más:
Úgy tűnik, a Sötét Birodalom lesz a befutó a szavazáson... :)

Usagi Yojimbo:
Köszi a Klónháborúk köteteket! :worship: :worship: :worship:
Abszolút a kedvenc Star Wars sorozatom, Quinlan Vos mindent visz! Ez a mai történet pedig levett a lábamról. Ez volt az első Star Wars képregényem, amit aztán rongyosra olvastam, jó volt viszontlátni. A hiányzó (Semices) részeket is megjelentetitek?

A nyomtatott sorozatból elég sok hiányzó részem van, főképp az elejéről, úgyhogy én a Sötét Birodalomra szavazok. A Vader's Quest fent van a  Darkness-en.

Recsi:
Szívesen. Nemsokára folytatjuk a Klónháborúkat (bár az sokaknak nem lesz újdonság). :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Klónháborúk TPB 7: Megszállottak 100% befejezését,The Medium,Recsi,Galen! :worship:
Tényleg nem először fordul elő,hogy Anakin Obi-Wan segítségére siet.De azért megnéztem volna,hogy egy másik Jedi mester,hogyan szabadult volna ki ebből a kelepcéből segítség nélkül?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése