HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (474/975) > >>

Recsi:
Szia!
A teljes Birodalmat tervezzük, de szerintem ennél nem lesz gyorsabb a tempó. Így sem fogjuk sokáig bírni a heti 1 SW-t.
A Sötét időket is tervezzük, de mivel az a Köztársaság folytatása, csak annak befejezése után.

Homokember:
Sziasztok!

Most regisztráltam itt a Zsákon. Eddig csak lelkes olvasója voltam...

Valószinűleg már más is megkérdezte előttem (Nézzétek el nekem, hogy nem olvasom végig mind a 84 oldalt...)  - itt a Csillagok Háborúja aloldalon - de most feltennék néhány kérdést:

Két számomra kedves történetszál közül az egyik a "Birodalom" lassan, de biztosan fel lesz töltve az oldalra magyar nyelven. Kérdésem: Lehetne gyorsabb tempóban feltenni a részeket? Illetve a teljes történetszál (40 rész) feltöltését tervezitek?

A másik kedvenc a "Sötét idők". Ez a sorozatszál mikorra várható itt a Hálózsákon? Nagyon örülnék neki magyarul és szerintem nem csak én...
Ráadásul nem is annyira hosszú a sorozat. Mindössze 32 részes.

Várom válaszotokat!

Üdvözlettel:

Homokember

Gorgonita:
A Marvel új sorozatot indít a VII. epizód felé, Shattered Empire címmel:

http://www.comicbookresources.com/article/marvels-road-to-star-wars-the-force-awakens-begins-with-shattered-empire-1

Recsi:
Most egyelőre a Köztársaságba látogatunk, de jövő hónapban folytatjuk a Hagyatékot is!

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 21.részét,Vladek & Recsi! :worship: :worship:
Kicsit kiszámítható volt a történet vége az önfeláldozó szövetséges kapitánnyal ,de ettől függetlenül tetszett!
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése