HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Lacroix89:
A foglalási lista témát ismerem a feliratos oldalak és az ott kialakult civakodások miatt. Semices része engem már szerencsére nem érint,mert 3 szám híján kigyűjtöttem a legutóbbi beszélgetésünk óta ;D
Viszont sokaknak nincs lehetősége papír alapon beszerezni,így a beírási segítség miatt dobtam fel a labdát megint.
Recsi:
A honosító oldalak közt van egy megállapodás, mely szerint új képregényeket nem magyarítunk, hanem várunk 1 évet a megjelenés után. Nyilván elérhetőek ezek az új dolgok a neten, de mégsem akarunk kitolni a képregényeket forgalmazókkal. Mivel a SWmedia.hu-n megjelenő cuccok újak, így nem fogjuk őket "beszervezni".
Egy másik dolog a foglalási lista, amit a honosító oldalak szintén - többé-kevésbé - tiszteletben tartanak. A CC pl. pont nem, úgyhogy velük sem tervezzük az összefogást. (Mondjuk tényleg jobb lenne, ha valaki nyelvtanilag átnézett szöveget küldene nekik, mert elég sok a helyesírási hiba a náluk megjelent számokban.)
Nálunk a tervek szerint idővel minden Semic által kiadott képregény elérhető lesz újra beírva, felhívások nélkül is. Szerencsére már szinte mindenből van digital, úgyhogy nem kell a szkennekkel bajlódni. Pláne nem a Semicesekkel, mert azok nyomdai minősége felér egy kisebb fajta katasztrófával.
Ahogy a Hzs-n láthatod, most éppen a Clonewars TPB-ket adogatjuk ki, a következőre pedig kiírtunk itt a fórumon egy szavazást. Ezen pillanatnyilag a Sötét Birodalom vezet, úgyhogy ha elérünk a CW-k végére, valószínűleg az következik majd.
Lacroix89:
S*w*media.hu-t esetleg nem akarjátok beszervezni a beírásos dologba? Nem vagyok képben mennyien csinálják az új sorozatokat,de elég hamar elkészülnek vele.
Plusz CC-n volt anno egy ilyen kiírás:
Szeretnénk elindítani egy új projektet az oldalon! A hivatalosan kiadott és forgalomban NEM lévő MAGYAR képregényeket szeretnénk összegyűjteni. Tehát, ha van a birtokodban Star Wars képregény szkenneld be és küldd el nekünk vagy írd le a szövegét és mi beírjuk!"
Érdemes lenne összefogni szerintem
SithLord:
Üdv! Köszi a A malastare-i küldetés jelen részét,Recsi & Galen! :worship: :worship:
Gondoltam,hogy Sebulba felfog tűnni a fogatversenyen. A tatuini fiaskó után a hírnevén esett csorbát ki kell valahogy küszöbölni.Még mindig nem értem,hogy a galaxisban ,hogy lehetnek olyan bérverő alakok akik nem tudják felmérni a jedik képességeit és ennek ellenére támadják a lovagokat.Szerintem a következő részben ennek látjuk tanúbizonyságát. Várom a folytatást!!!
Homokember:
Nagyon köszönöm az információkat! :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése