HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Köszönet a Dark Empire TPB-ért. :worship: Valaki egyszer azt írta, hogy a DE a legjobb dolog ami az SW-vel történt a Jedi visszatér óta. Van benne valami. Szeretem mindkét DE sorozatot, és bánom hogy az Empire's End-del kurtán furcsán lezárták. De hát gondolom a Ming császár mintájára a halálból is mindig visszatérő Palpatine akadályozta volna az Új Köztársaság könyvek kiteljesedését megjelenését. Mert hát ugye vagy Új Köztársaság vagy Palpi uralta galaxis. Továbbá azt hiszem itt is áll, hogy a "hibák" csak az azóta kanonizált szabályok fényében hibák. Akárcsak a SotME esetében, amikor készült, akár még ebbe az irányba is folytatódhatott-fordulhatott volna a galaxis története. Egy szó mint száz jó volt újra olvasni. Számos feledésbe merült rész - például, hogy Luke szabotálta a Calamari világpusztítókat - csak most realizálódott bennem újra.
Jah és a sörös mondaton még mindig röhögök. ;D
(A beharangozóban az Erő-t kis e-vel írtátok.)
Recsi:
De, de az rendben van szerintem. Ezeket a műanyagmellékletazújságban-szerű borítókat nem értem...
Nekem olyan illúzióromboló.
Gorgonita:
Az se tetszik, amelyiken Luke a célkeresztben áll? Dorman már alighanem nyugdíjba ment, vagy túl drága lenne. Én főképp a könyveknél hiányolom a régi festményes borítókat.
Recsi:
Reméljük hozza majd a régi feelinget, kíváncsian várom. De ki találja ki ezeket a - szerintem ultrabéna - variant covereket?
Nem szebb egy festett borító? Annak idején a Crimson Empire-ben is az fogott meg. Dorman nagy király :)
Gorgonita:
Star Wars 6 előzetes. Boba Fett versus Luke Skywalker. Ti kire fogadnátok?
http://www.comicbookresources.com/comic-previews/star-wars-6-marvel-comics-2015
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése