HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Skiyoker:
Nos, nálam is beköszöntött a Szürkület (mindezt éjszaka írom, miközben a telepen hatalmas ballagási buli van és nem tudok aludni), Villie, már megint a szerencséjét próbálja kovácsolni, megjegyzem nincs az az amnézia, amiben megbíznék benne, de ez más kérdés. Kicsit Másnaposok érzésem lett a füzettől, sejtettem én, hogy nem azok a srácok tojták a spanyol viaszt. Az meg, hogy tizenöt éves a füzet, meg sem látszik rajta, köszönhetően persze nektek.
Goten56:
Köszönet a Köztársaság új részéért! :worship:
Gorgonita:
Egy szuper rajongói képregény Zöld Vezér haláláról, Daniel Warren Johnson tollából:
http://www.space-mullet.com/2015/06/05/green-leader/
Recsi:
--- Idézetet írta: dorian07 - 2015. Június 09., 09:37:26 ---Sötét Birodalom I: Először is azzal kezdeném, hogy a Star Wars menüpontban nem találtam, csak a főoldalon.
--- Idézet vége ---
Köszi! Pótoltam + a Legacy 24-et is.
Nem tudom a DH becsődölt-e, de júniusban még jelentek meg képregények a kiadásukban.
dorian07:
Sötét Birodalom I: Először is azzal kezdeném, hogy a Star Wars menüpontban nem találtam, csak a főoldalon. A színek érdekesek voltak, de nem rosszak. A történet pazar ha eltekintünk pár, ma már ellentmondásnak tűnő dologtól. Hálás vagyok a HZS csapatnak, hogy ilyen különlegességekkel halmoznak el minket, olvasókat.
Off: A Dark Horse tényleg becsődölt? :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése