HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Magyarul hiába olvastam el vagy 100 könyvet és még több képregényt, megy mind a kukába. OK, egy legends feliratú szelektív kukába, de attól még kuka.
SirMouke:
Fajin kis vita kerekedett itt. :D
Az én meglátásom szerint, de valószínűleg ezt tudja mindenki, nem a hatalmas zavar az EU-ban okozta az egész kidobását, hanem a PÉNZ. A Disney nagy haver a Marvellel (vagy az övék?), így persze, hogy visszaadta neki a jogokat. Nem azért, mert a DH rossz dolgokat talált volna ki. A Marvel jó PÉNZt csinál a DH cuccok újra kiadásával, egy LEGENDS csík rárakásával a borítóra.
Lényegében vagy teljesen új, rendezett EU-t akarnak, ami egy idő után úgyis összekavarodik (, de ne így legyen), vagy (és ez a valószínűbb) több PÉNZ jön az új könyvekből/képregényekből.
A legjobb az lett volna, ha megmondják X,Y könyv/képregény marad az EU-ba, de Z tűzrevaló. Ez sokkal rajongó barátabb megoldás lett volna.
Sepi:
--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Október 17., 15:41:22 ---Sry, ha félreérthető volt :D
--- Idézet vége ---
Egy kicsit az volt, ezért pontosítottunk. ;) De semmi gáz.
Goten56:
Nem fogják folytatni a Legends vonalat. :(
zajrus:
--- Idézetet írta: Sepi - 2015. Október 17., 15:19:33 ---
--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Október 17., 12:58:08 ---A Legends dolgot meg hagyjuk, mivel Miki egérék mi a túrónak folytattatnának a Marvellel valamit, amit a Dark Horse kezdett el? Valószínűleg annyi lesz, véleményem szerint, hogy amit még nem adtak el, arra rányomnak egy Legends címkét, oszt jónapot!
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Október 17., 13:37:41 ---Mert anno nem a Marvel kezdte el az SW képregények kiadását, amit a Dark Horse utána egy mozdulattal áthúzott mikor Lucas úgy döntött, hogy a jogokat egy másik kiadónak adja...
--- Idézet vége ---
Hogy pontosítsunk egy kicsit: eleinte a Marvel kezdte el a képregények kiadását, aztán ez került át a Dark Horse-hoz, akik mint tudjuk, jó sok sorozatot készítettek. Most a jogok visszakerültek a Marvelhez, és ők most újra kiadják (feltehetőleg a mozifilm miatt) Legends név alatt a régi DH-s sorozatokat. Aztán, hogy a félbemaradtakat folytatják-e vagy sem, az más kérdés.
--- Idézet vége ---
Nem ezt írtam? 0.o Sry, ha félreérthető volt :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése