HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Farek - 2021. Január 11., 13:16:08 ---Szerintem azért tudjátok meg előtte, hogy biztosan repül-e a kis rakétáival, és valóban ki tud-e nyitni minden zárat és feltörni minden kódot, mert ha nem, akkor titeket átvertek, és lehet, hogy ez csak egy álcázott R4 egység.
--- Idézet vége ---
Rakéta elvileg nincs benne, de Luke fénykardja viszont igen. :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték befejező részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Méltó lezárást kapott ez a nagyszerű sorozat! Őrülök, hogy legalább itt az oldalon ilyen színvonalú Star Wars történetet olvashatok nem azt a béna lenyúlós dizni féle kreálmányt...
Köszi a Birodalom 21. részét Recsi, Xeraph, kicsit Galen! :worship:
A Hagyaték után ez egy picit matiné műsor érzetet keltett, de azért nem volt rossz!
Köszi a Vadász jutalma című kis szösszenetet Recsi & Galen!!! :worship:
Érdekes ötlet és akár működött is volna, de egy trandoshan amilyen karmos kézzel rendelkezik fel sem tudta volna venni Boba kesztyűjét.
Köszi a Birodalom 22. részét Recsi, Xeraph! :worship:
Itt a sztori nem egy nagy szám, ám a grafika vitt mindent! Csodálatosan szépen és arányosan megrajzolt grafikát láthattunk.
Sepi:
Azért a biztonság kedvéért írták valahol, hogy made in china. ;)
Alapvetően, ha valóban annyi mindent fog tudni, mint amennyit leírtak, akkor nem olyan drága. A Vasemberhez képest pláne, ami ugyanennyiért csak egy hajtogatható világító figura. Bár én egyikért se adnék ki ennyit, de az már más kérdés. Ezeknél inkább tényleg az a rizikó, hogy végig megy-e. Bár eddig nem hallottam, hogy bármelyik sorozatuk félbeszakadt volna, de ettől még rizikós.
Farek:
Szerintem azért tudjátok meg előtte, hogy biztosan repül-e a kis rakétáival, és valóban ki tud-e nyitni minden zárat és feltörni minden kódot, mert ha nem, akkor titeket átvertek, és lehet, hogy ez csak egy álcázott R4 egység.
Recsi:
Az igaz! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése