HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (420/975) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: Skiyoker - 2015. Október 18., 14:24:16 ---A Foxot meg inkább ne fessük a falra, mind jobban járunk.

--- Idézet vége ---

De hát miért ne? Ők voltak az alternatíva a Disney előlük vette meg a jogokat :D

Am nemtom eldönteni, hogy lőjék le az eu-t vagy sem? Zavarosak a megnyilvánulások ezen a téren...  :headscratch:

Hát a pénz nem minden - bár szerintem eléggé hangsúlyoztam ezt - és nem is ebben a kontextusban hoztam fel, hanem azt írtam le, hogy a Disney többet tud ráfordítani ergo több jön vissza nekünk... az eredményt mindenképp látni fogjuk... de egy fix, ahogy a Marvelnél is itt is rendkívül ügyelniük kell arra, hogy el ne csesszék mert ha egyszer mellényúlnak - amit a Marvelnél még nem sikerült elkövetniük - akkor dobhatják az egész tervezetet a kukába, ami viszont hatalmas veszteség lenne nekik... szal ebből is előnyös, hogy sok pénzt tukmálnak a projektbe mert több pénz több rizikó, több rizikó keményebben hajtanak -> kisebb valószínűséggel tolnak elénk valami xart és ez nekünk hol is rossz? :D

Skiyoker:
Ez szép és jó, de egyrészt a Legends-szel elérték azt, hogy nem helyből lövik tarkón az EU-t, hanem szép lassan arzénoztatják halálra, mint Napóleont anno. Mert az igaz hívők nagy valószínűség szerint az eddig megjelent füzeteket/könyveket már beszerezték, kivéve "Tony Stark"-ék, akik megtehetik, hogy tucatjával szerzik be az ilyesmit, bár belőlük kevés van. Az meg, hogy csillagrombolókkal hurcolásszák a pénzt egy projektbe, még nem biztosíték arra, hogy a végeredmény jó lesz (a második Riddick film még a rajongókat is megosztotta, pedig ott is volt lóvé dögivel). És mellesleg nem a filmmel szemben vagyok elutasító, hanem a Disney hozzáállásával szemben. A Foxot meg inkább ne fessük a falra, mind jobban járunk.

zajrus:
Hát megnézném, hogy állna a szád, ha a Fox vette volna meg a Lucasfilmet XD

Goten56:
Minden sokkal jobb lenne ha a Disney nem kavart volna be. :(

zajrus:

--- Idézetet írta: sirmouke - 2015. Október 17., 21:17:47 ---A legjobb az lett volna, ha megmondják X,Y könyv/képregény marad az EU-ba, de Z tűzrevaló. Ez sokkal rajongó barátabb megoldás lett volna.

--- Idézet vége ---

Lényegében ezt csinálják annyi változtatással, hogy a régi könyveket, amiket nem vettek át az új kánonba besorolták egy "alternatív idővonalra" Legends emblémával. Mindent átvettek, amit átvehetőnek gondoltak. És most van egy story group, ami az új kánont felügyeli, akik lényegében menedzselik az SW tartalmakat, hogy ne legyen ellentmondás. A pénzről meg annyit, hogy igen a Disney jóval többet fog keresni ezzel, mintha Lucas készítette volna a hetedik részt, DE jóval többet is öl a projektbe és míg Lucasnál volt szó egy trilógiáról ilyen-olyan befektetőkkel, addig a Disney saját maga képes letenni az asztalra egy olyan összeget, amiből jelenleg évente egy új filmet fogunk kapni, nem beszélve a most futó REBELS-ről, a temérdek játékról és rebesgetnek, nem egy, hanem három élőszereplős sorozatot is. Persze, ebből pénz fog befolyni a Disney-nek nem is kevés, de így a rajongók jóval több tartalmat kapnak és lényegében, ha belegondolsz a néző szempontjából ez totál megéri, mert a nézőt rohadtul nem érdekli, hogy a mozijegyének ára kinek a zsebében landol, de az viszont igen, hogy mit lát a vásznon... és nem mondom, hogy több pénz = magasabb színvonal, de kevés pénzből fixen nem lehet egy űroperát úgy levezényelni - jelenleg - hogy utána ne essenek neki a keselyűk szétmarni függetlenül attól, hogy milyen történetet mesélnek el.

És a pénzről lévén szó, azt azért vegyétek figyelembe, hogy a Disney megtette, amit az V. rész forgatása óta senki: megépítették az Ezeréves Sólymot és konkrétan felhúztak egy Lázadó bázist meg miegymást, hogy minél élethűbb legyen és Lucas utóbbi CGI tuningolása helyett a legtöbb helyen bábokat használtak, elég BB-8-re gondolni, ahol konkrét pályázatot írtak ki startup cégek részére, hogy aki előbb előáll egy távirányítható ilyen golyóbissal az kapja a licencet és voálá az egyik sajtótájékoztatón begurult a mobillal irányítható BB-8, pont olyan, amilyet a filmben is használnak.

--- Idézetet írta: Recsi - 2015. Október 17., 22:08:29 ---Magyarul hiába olvastam el vagy 100 könyvet és még több képregényt, megy mind a kukába. OK, egy legends feliratú szelektív kukába, de attól még kuka.

--- Idézet vége ---

Ugyanez a probléma van a DVD/Blue-Ray kérdésnél is ugye új formátum, tehát a régi cuccokat ki kell dobni. A válasz nem, de előbb utóbb át kéne állni rá mert a régihez való ragaszkodás nem vezet sehová max oda, maradva a DVD/Blue-Ray hasonlatnál: hogy most BD-n nem fogunk SW-t kapni itthon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése