HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (419/975) > >>

gabo:
Utolértem magam a Hagyaték történetekben, a Vektor történet régen is a kedvenceimhez tartozott, jó volt újra élni a régi emlékeket! A sorozat egyre jobb várom a folytatást! Köszi a honosításokat!

Recsi:
Akkor mi már most ellenállunk itt, a Hzs-n, mert belátható időn belül nem lesz Marvel SW, csak DH.
(Most az újrakiadásoktól eltekintve, mert azokon ott a MARVEL logo, de azért még DH)

tomcsi80:
A Vektor többi része semennyire, hiszen azok más időszakban játszódnak csak Cade Skywalker bevégzi az ördögi kört. Szerintem nem kellene külön fórum, hiszen ez a probléma közös. Ha belegondolunk a képregények szempontjából most még nincsenek olyan történetek amik felborítanák ezt az egységet, de a film bemutatója ezt meg fogja változtatni. Zajrusnak abban igaza van, hogy a disneynek több pénze van, hiszen majdnem mindent a kezében tart és irányít, ez rendben is van, de a marvel ugyanolyan rosszul csinálja a dolgokat, mint mikor a 70-es, 80-as években, nem tud elszakadni az original trilógia szereplőitől (kivétel Kanan) és nem érti a star warst. Ehhez képest a Dark Horse, egy olyan világot hozott létre, ami életszerűvé és szerethetővé tette az egészet. Amit mi úgy nevezzünk, hogy kibővített univerzum.  És ez az univerzum adta meg az alapot a prequel trilógiának, ami nemcsak a jedi és sith harcosok fénykardpárbaját pörgette fel, hanem az egész star wars franchise-ot. Ez tartotta életben 23 évig, amire sok rajongó kidobta a pénzét, és a disney ezt egy pillanat alatt megsemmisítette, mint a Túlontúli a marvel univerzumban a galaxisok némelyikét. Mert azt gondolja, hogy ezt el lehet felejteni az új franchise dolgokkal és az új filmmel, majd teletömik a zsebüket és hülyének nézik a rajongókat.

Az EU-s híveknek meg kellene szervezni a maguk ellenállását és ezt úgy lehet megvalósítani, ha továbbra is megjelennek az EU-s képregények. Yoda mondatával zárnám gondolatomat, ami a Klónok támadásában a záró mondat, egy kicsit átalakítva:
"Ránk borult a sötét oldal leple. Elkezdődött a Fanok háborúja."

Skiyoker:
Tudjátok mit, ennek az egész pofozkodásnak semmi értelme, a döntés a Disneynél, Zajrus örül, jómagam, meg még páran kevésbé. Különben sem emiatt van ez a fórum, hanem azért, hogy Recsiék ténykedését kielemezzük (nem nyaliztam). Ráadásul a kérdésemre sem kaptam választ, hogy az úgy Hagyaték kötethez mennyire kell a Vektor többi része?

Juteszembe, indítványozom, hogy a Disney - Star Wars - eu téma kapjon külön fórumot.

Recsi:

--- Idézetet írta: zajrus - 2015. Október 17., 23:36:45 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2015. Október 17., 22:08:29 ---Magyarul hiába olvastam el vagy 100 könyvet és még több képregényt, megy mind a kukába. OK, egy legends feliratú szelektív kukába, de attól még kuka.

--- Idézet vége ---

Ugyanez a probléma van a DVD/Blue-Ray kérdésnél is ugye új formátum, tehát a régi cuccokat ki kell dobni. A válasz nem, de előbb utóbb át kéne állni rá mert a régihez való ragaszkodás nem vezet sehová max oda, maradva a DVD/Blue-Ray hasonlatnál: hogy most BD-n nem fogunk SW-t kapni itthon.

--- Idézet vége ---
Értem én ezt az összefüggést? Ha nincs Blu-ray lejátszóm (e nélkül :) ) akkor nem töltöttem hiába az időmet a kukába vágott könyvekkel? Vagy inkább mégsem értem...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése