HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Igen, kicsit zavaró, mivel az 1. és 6. közti füzetek nem TPB-ben jöttek ki. :)
A vektort egyébként egyben adták ki 2db TPB-ben, ami tartalmazza a KOTOR, Dark Times, Rebellion és Legacy vektoros részeit, így ezek hiányoznak az adott sorozat TPB-iből.
Ami nálunk kijött, az én szerkesztettem össze így, ez eredetiben nem ilyen formátumú volt.
Ha egyszer eljutunk a többi sorozatban idáig, ott is különveszem majd, esetleg beteszek 3-3 linket mindenhova a többire való hivatkozással.
u.i.: Dávid, hiányoltunk a börzéről. Nem voltatok vagy csak nem találkoztunk?
keildavid:
A Hagyaték 28-31 - Vektor borítóján "hatodik rész" van írva. De ez nem inkább a "negyedik" lenne, ha már négyféle címen ment? Vagy itt valami másról van szó?
Szerk.: Most már látom. Ez a tpb sorszáma. Az első tpb-n is így van.
Recsi:
Nyomtatásban elérhető a Vektor többi része is, a SEMIC kiadta anno az egészet.
A Régi Köztársaság lovagjai 25-28
Sötét Idők 11-12
Lázadás 15-16
Hagyaték 28-31
Mi is ezek alapján dolgoztunk.
Skiyoker:
Köszönöm a tájékoztatást a Vektorról, azt tudtam, hogy a többi rész más időszakokban játszódik, csak azt nem, hogy mennyire szoros a kapocs az egyes történetrészletek között. Bár, ha belátható időn belül elkészül a többi rész, akkor azt megvárom.
Az ellenállást támogatom, amíg az a Disney és a Marvel Star Wars politikája ellen irányul. A filmekkel egyenlőre várnék, az MCU is jól sült el és Lucas mester is akart egy folytatás trilógiát. Ezennel a vitát a magam részéről lezártam.
Feast4:
Azt kell mondjam ez a legutóbbi hagytaék történet brutális volt. Cade egyre inkább kezd kitünni a többiek közül. Krayat meg beszívta a lompost. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése