HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SithLord:
Passz! Lehet,hogy igazad van.Az írótól és a rajzolótól kellene megkérdezni,hogy miért rajzolnak egy Tarkinhoz hasonlatos figurát,ha ezt követik el vele.És még a moff rendfokozat is stimmel.Vagy valami hasonló...
Recsi:
Egy régebbi Wookieepedia idővonal szerint nem "Infinities (What if...?)" epizód, úgyhogy nem lehet Tarkin. Lehet, hogy őt is klónozták? :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Star Wars: Birodalom 028: A roncs című részét,Recsi & Galen! :worship: :worship:
Ha nagyon ragaszkodunk az eredeti történethez,akkor szerintem ez nem Tarkin(bár teljesen kivehető a rajz alapján) volt hiszen,mint tudjuk ő teljesen más véget ért.Vagy pedig amolyan alternatív részkén fogjuk fel,hogy Boba Fett bármi áron megvédi a hírnevét még Tarkin ellenében is.
Amúgy tetszett,jó volt!
Goten56:
Köszi a fordítást! Az a fickó nem Tarkin, ő meghalt a Halálcsillagon.
Skiyoker:
Nos, először is köszönet azokért, amikért eddig nem volt alkalmam, volt egy kis zavar az Erőben.
A friss Birodalom füzetről: Elismerésem a rajzokért, a dupla-oldalast simán el tudom képzelni asztali háttérképnek. Boba Fettet nem kell bemutatni, bár talán még a szokottnál is keményebb volt, fene tudja. Tarkin(?) megölése szerintem felesleges volt, a dobozkáján kívül úgysem maradt semmije, hacsaknem pont ez volt a terve. Ez esetben akár eutanáziáról beszélhetnénk, nem?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése