HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (405/975) > >>

Goten56:
Minden ismerősöm aki látta azt mondja hogy többet várt tőle.

Micho:

--- Idézetet írta: Recsi - 2015. December 19., 10:06:16 ---Azért annyira nem vészes a helyzet, a hozzászólásom nem spoiler, inkább vélemény volt.

--- Idézet vége ---

Biztos, nekem egy fekete ruhás fazon a szemembe villantott pár órája, azóta minden olyan ködös  :cool:

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Recsi - 2015. December 18., 23:39:25 ---Tönkretették. Libabőr is csak az elején volt a feliratnál. Aztán vártam, hogy jön, de semmi.
Nyilván nincs olyan isten, ami megakadályozhatta volna, hogy megnézzem, de ha tehetném, már inkább kitörölném...

--- Idézet vége ---

Ezzel nem vagy egyedül.

Recsi:
Azért annyira nem vészes a helyzet, a hozzászólásom nem spoiler, inkább vélemény volt.

Micho:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2015. December 18., 21:58:46 ---Én majd valamikor jövőre nézem meg az új filmet.

--- Idézet vége ---

Én nem vagyok egy húdenagy SW fan, de nem mertem így kitolni a megnézését. A net már a napokban tele lesz spoilerrel, nehéz lesz kerülgetni őket, meg addig is kizárom magam egy csomó beszélgetésből  ;D

--- Idézetet írta: Recsi - 2015. December 18., 23:39:25 ---Tönkretették.
--- Idézet vége ---

Én vasárnap vizsgálom be  :nezze:

VÁÁÁÁÁ, ne idézzétek Recsit, mert az idézetben a rendszer felfedi a spoiler tartalmat is!  :censored: :smileythefinger: :ninja:
Valaki hozzon egy neutralizálót...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése