HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (401/975) > >>

Recsi:

--- Idézetet írta: Micho - 2015. December 28., 23:30:16 ---Recsi: Ha mást nem is hozott számotokra az "Új" remény, de elkezdtem miatta SW-t olvasni a HZs-n :lol:
Úgyhogy én is kösz a Vadert, és most szépen haladok tovább az idővonalon, ezeket is előre köszönöm ;)

--- Idézet vége ---
Az exceles idővonalat is figyeld, mert abban vannak más oldalakról származó SW képregények is! A Newgenen, a Jedi Renden és Coruscant comicson is találsz még, bár az utóbbinál lehet, hogy eldobod az agyadat, és inkább angolul olvasod el :)

Recsi:
Én is abban bízom, hogy ez csak a felvezetés, és nem remake/reboot. De azért ha a következő részben leesik a hó, és jönnek a lépegetők, ne nagyon lepődjünk meg. Az meg szinte biztosan elhangzik majd, hogy "én vagyok az apád!".

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték 35.részét GZ,Rincewind,Recsi!!! :worship: :worship: :worship:
Még mindig ez a legszínvonalasabb Star Wars sorozat az oldalon!!!Annyi szálon fut egyszerre a cselekmény,hogy nem lehet unatkozni egy percre sem!
Nagyon köszönöm az egész éves munkátokat és remélem ,hogy jövőre is hasonló intenzitással adagoljátok nekünk a legends képregényeket!!! :worship:

Én is megnéztem a 7.részt nálam így elsőre 10/8-as.Kezdésnek nem volt rossz.Aztán majd belejönnek, elvileg két évente új részekkel jelentkeznek,szóval majd talán lesz idejük jobban kidolgozni az elkövetkező részeket.Mindenki elvárásainak úgysem lehet megfelelni.

Sepi:
Recsi nagyon rossz volt, a télapótól is egy lézervirgácsot kapott.  ;D  :hzs-darthmaul:

Goten56:
Recsi, nagyon rossz volt?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése