HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (390/975) > >>

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Recsi - 2016. Február 07., 09:35:08 ---Szerintem előbb-utóbb pár dolog át fog kerülni a Legendsből a Canonba, mert nem akarják veszni hagyni. Bár lehet, hogy nem jön be a jóslatom.

--- Idézet vége ---

Legalább a Jedi visszatér előtti könyvek és képregények visszakerülhetnének a kánonba, hiszen azok a jelenlegi állás szerint nem tartalmaznak ellentmondásos információkat. Kivétel ez alól a Kirajzás könyv, ami a Túlélők keresése előzménye. 

avenger:
Köszi.
Szerintem se nagyon fogják. Thrawn nekem is az egyik kedvencem a Legends-ből, de mit tettek szegény Quinlan Vos-al : http://starwars.wikia.com/wiki/Quinlan_Vos
A TCW-ben nekem Grievous tábornok se jön be, a képregényekből, ill. regényekből, EP III.-ból az jön le, hogy Grievous stratégiai zseni, az egyik legjobb tábornok, Droid Hadsereg főparancsnoka. A rajzfilm itt inkább ostobának tünteti fel, semmit nem látunk tábornoki képességeiből. A harci képességei is hagynak kívánni valót maga után. Elvileg őt arra tervezték, hogy jediket öljön, itt meg majdnem minden jedi legyőzte őt. (Azt a részt meg inkább felejtsük el amikor a gunganak legyőzték Grievous-t :D )
Az tudja valaki, hogy Obi-Wan Ventress-el mikor találkozott először a Kánonban? Amikor a TCW-ben feltűnik olyan mintha már ismernék egymást, de azok a képregények, ill. Clone Wars rajzfilm amiben találkoznak már Legends.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2016. Február 07., 10:37:52 ---Nem hiszem hogy bármit átraknak a Canonba. Túl szép lenne.

--- Idézet vége ---

Már van egy olyan pletyka, hogy a Rebels 3. évadában felbukkan Thrawn főadmirális. Mondjuk én inkább tartok az ilyen átemelésektől, mert illúzióromboló is lehet egy a Legendsben jól megírt karakter alulhasználva a kánonban. Nekem Tarkin cameoja se jött be a két animációs sorozatban. Rangján alulinak éreztem a feladatokat amiket kapott.

FZoli:

--- Idézetet írta: Recsi - 2016. Február 06., 21:48:39 ---A Clone elleni háború még Kozmosz könyves hagyaték, szerintem azt a fordítást (Gömöri Péter) vette át a Valhalla is. Mondjuk 1980-ban még nem nagyon lehetett tudni, mi is az Clone (elleni) háború...

--- Idézet vége ---

Igen, ill. a Thrawn-trilógiában is így szerepelt helyenként, mondjuk azt többen is fordították. Azt hiszem a Birodalom örökösei volt nagyon necces, a többiben már esetleg Clone háborúként szerepelt, de nem elleniként.

Goten56:
Nem hiszem hogy bármit átraknak a Canonba. Túl szép lenne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése