HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Goten56:
Szerintem nem rosszak az új képregények de J.O. nélkül már sosem lesz ugyanaz a képregényvilág. :( Köszönjük, Disney!
Recsi:
Még nem nagyon olvastam (a Kanant kezdtem el, de csak azért mert elolvastam az Új Hajnalt is) de tervezem, hogy bepótolom. Minden érdekel, ami Star Wars, de itt a Hzs-n biztosan maradunk a DH-nál és a régi idővonalnál.
tomcsi80:
--- Idézetet írta: avenger - 2016. Szeptember 10., 14:13:02 ---Kicsit más dolog: Mit gondoltok az új Kánon regényekről/képregényekről? Olvastatok valamit belőle?
--- Idézet vége ---
Én azt gondolom, hogy a marvel sose fogja a Dark Horse színvonalát hozni. Még annak ellenére sem, hogy a 80-as évekkel már szakítottak és a Dark Horse-ot utánozzák. A regények színvonala viszont megegyezik a régiekkel, hiszen nagyjából ugyanazok az írók írják, akik korábban.
avenger:
Köszönöm szépen a legújabb Star Wars: Klónháborúk képregényt!
Még a Semices korszakban nagy kedvencem volt a Köztársaság képregény, ill. a Quinlan Vos - szál. Nagyon örülök, hogy folytatjátok. Az a jó, hogy (sok) spoilert nem olvastam róla, így a nagy része nekem új dolog. Quinlan Vos karaktere nagyon el van találva, ill. az egész történetszál. A végén a Tholme - mal folytatott harcuk nagyon hasonlított a Vader/Obi-van harcra Mustafar - on. Végre láthattam Seleucami ostromát, eddig mindenhol csak olvastam róla.
Kicsit más dolog: Mit gondoltok az új Kánon regényekről/képregényekről? Olvastatok valamit belőle?
SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 27.részét,Xeraph, Recsi & Galen!!! :worship: :worship: :worship:
Ez igazán aranyos volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése