HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
SithLord:
Üdv! Köszi a Köztársaság 76.részét,Recsi!!! :worship:
Most volt egy kis időm és visszaolvastam a 73. résztől ami szintén nem volt meg.Vos nagyon jól taktikázik,bár lássuk be,hogy mást nem igazán tehet.Tholme mester rendesen meglepett!!
Várom a folytatást!!!
Gorgonita:
Persze csak vicceltem. Épp unatkoztam. :) Mindjárt küldök listákat.
Recsi:
Elkéstél, így érvénytelen a szavazat :nezze:
Meg már meg is jelent a Republic, de jövő hétre betáraztuk a Legacyt. :D
off
A többit nem tervezem, de a Farscape és Firefly sorozatot még nem is láttam, de tervezem.
Van jópár rész a gépemen + filmek is. Nincs egy listád vagy nézési sorrended róla?
Star Treket a New Genen találhatsz.
off vége
Gorgonita:
Doctor Aphra képregény érkezik. Nem tudom mit lehet még kihozni a karakterből, de kíváncsian várom.
Egy korábbi kérdésre válaszolva:
Az új kánonos könyvek közül az Új Hajnal tetszett.
Az Alkony Századot és az Elveszett Csillagokat is jó volt olvasni, de úgy érzem mindkettő befejezését elkenték, nyitva hagyták egy folytatás reményében. Ez pedig csalódás volt.
Az Utóhatást most olvasom, eddig az is tetszett, de már van benne egy hülyeség. Egy nő olyan tűvel kábítja el a fiát, amiben nem lehet biztos, hogy milyen anyag van benne.
Úgyhogy eddig inkább a régi EU-ból tudnék kedvenceket említeni.
Szavazás: Naná hogy a Legacy! Aztán jöhetne egy kis Star Trek, Babylon 5, Farscape, és Firefly. ;D
Recsi:
Köszi a jókívánságokat, igyekszünk töretlenül haladni. A szavazás döntetlennel ért véget, úgyhogy bírói döntéssel a Republic jön a héten, a Legacy pedig a jövő héten. Folytatjuk a többi sorozatot is, amint lehet, de Aurrával már biztosan csak a jövő hónapban találkozhatunk újra. Hétvégén gyertek börzére, mi ott leszünk, lehet dumálni, megbeszélni kinek, mi tetszett és mi nem, ilyesmik...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése