HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Rebellis:
Köszi a válaszokat, de lehet hogy félreérthető voltam.
Látom, hogy az oldalon kronologikusan vannak fenn, épp ezért arra irányult a kérdés, hogy időrendben érdemes olvasni a sztorikat vagy nem? Arra gondolok, hogy az univerzumon belül lehet, hogy a Sithek aranykora előbb játszódik, de ha a Birodalmas részek előbb jöttek ki is van esetleg bennük olyan infó, ami fontos vagy ajánlott a korábbi részek élvezeti értéke miatt, akkor esetleg a későbbiekkel kezdeném.
Recsi:
Ha csak képregényekben gondolkodsz, akkor szerintem elég az az excel (tudsz szűrni csak a képregényekre), amit Tomcsi is említett, bár a hivatalos wiki (wookiee) oldalon már többször változott a sorrend.
tomcsi80:
Ha időrendi sorrendben akarod olvasni a képregényeket, akkor keresd meg a hálózsák oldalán a képregényeink rovatot, azon belül a star wars képregényeket és ott van a Recsi által készített időrendi táblázat vagy a wikipédián az én általam készített Star Wars képregények listája cikket.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Star_Wars_k%C3%A9preg%C3%A9nyek_list%C3%A1ja
Rebellis:
Segítség kellene: egy a Star Wars képregények terén teljesen újoncnak milyen olvasási sorrendet ajánlanátok? Csak a mozifilmeket ismerem, az animációk is elkerültek...
Láttam, hogy szépen sorba vannak téve kronologikusan a füzetek az oldalon, de nem tudom, hogy pl a legelsők csak a későbbi részek ismeretében élvezetesek-e, ilyesmi. Pl. A Jedi históriák önmagukban is megállják-e a helyüket, ha az embernek fogalma sincs arról, hogy milyen nagyobb események voltak később az univerzumon belül a filmeket leszámítva...
szóval megköszönnék egy ajánlott olvasási sorrendet, ha megszán valaki. ;)
Recsi:
Királyság, köszi a hírt. De jó, hogy nem mi kezdtük honosítani... :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése