HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (327/975) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Recsi - 2017. Április 28., 07:29:58 ---Arra tántorgott egy részeg - kb. mint az üvegtigrisben - rájuk bámul, aztán leesik neki, hogy melyik filmre várnak. Aszongya: - Azt tudjátok, hogy kinyírják a Han Solót? - Na akkor elmentünk onnan, mert amit kapott, az nem volt gyereknek való :)

--- Idézet vége ---
Ez most komoly? Mert viccnek elég erős lenne. :O
Nagyon nem lettem volna a részeg helyében. :D

Recsi:
Emlékszem ,amikor az Ébredő erőt játszották a moziban, pont arra sétáltunk a gyerekkel. Rengetegen álltak kint az utcán, vártak rá, hogy beengedjék őket, mert telt ház volt és elkerülendő a tumultust, nem engedték be őket az előtérbe, amíg a kijövők el nem fogynak. Sokan be is öltöztek, volt Vader meg rohamoszi. Arra tántorgott egy részeg - kb. mint az üvegtigrisben - rájuk bámul, aztán leesik neki, hogy melyik filmre várnak. Aszongya: - Azt tudjátok, hogy kinyírják a Han Solót? - Na akkor elmentünk onnan, mert amit kapott, az nem volt gyereknek való :)

KiD:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 27., 20:41:48 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Április 27., 20:34:42 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 27., 17:47:45 ---Olvastam olyasmit hogy Ford főszerepet követelt, gondolom ezért kellett Han-nak meghalnia, hogy többet ne követelőzzön, amikor az új generáción a hangsúly.

--- Idézet vége ---

Ford már a Jedi visszatérben is ki akarta nyíratni Hant és nagyon nem akart újra a bőrébe bújni, szóval ez szerintem offos hír. Ha engem kérdeztek, pont miatta nyírták ki most is.

--- Idézet vége ---

A Jedi idején még felfelé ívelt a karrierje, és úgy gondolhatta nincs már szüksége erre a szerepre. Most már viszont kiöregedő színész, aki örül ha még hívják. De azt hiszem mindkettőt kérte. A nagyobb szerepet és a karakter halálát is.

--- Idézet vége ---

Meg több pénzt.  :D

Gorgonita:

--- Idézetet írta: KiD - 2017. Április 27., 20:34:42 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Április 27., 17:47:45 ---Olvastam olyasmit hogy Ford főszerepet követelt, gondolom ezért kellett Han-nak meghalnia, hogy többet ne követelőzzön, amikor az új generáción a hangsúly.

--- Idézet vége ---

Ford már a Jedi visszatérben is ki akarta nyíratni Hant és nagyon nem akart újra a bőrébe bújni, szóval ez szerintem offos hír. Ha engem kérdeztek, pont miatta nyírták ki most is.

--- Idézet vége ---

A Jedi idején még felfelé ívelt a karrierje, és úgy gondolhatta nincs már szüksége erre a szerepre. Most már viszont kiöregedő színész, aki örül ha még hívják. De azt hiszem mindkettőt kérte. A nagyobb szerepet és a karakter halálát is.

KiD:

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése