HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (317/975) > >>

Gorgonita:
Recsi jól mondja ez az új Thrawn könyv adaptációja lesz. Egyébként a felsoroltakon kívül vannak még Thrawn legendáját érintő könyvek, amiket Timothy Z írt. A Kirajzás és az ehhez szegről végről kapcsolódó Túlélők keresése (ebben nem szerepel), valamint a második Mara Jade könyv a Válaszutak. Létezik még egy novella is, amiben Thrawn valamiért mandalorinak adja ki magát, de ezt még nem olvastam.

T.Z-nek további tervei is vannak sikeres karakterével, például egy Anakin és Thrawn találkozásáról szóló történetet is szeretne megírni.

Galen:
múltkor láttam még egy szóvicceset a Pinteresten. mit vesztettek el a Skywalkerek:
Anakin-> Hands
Luke   -> Hand
Leia    -> Han

Bár nem is vicces, de az angol nyelvterületen is vannak idióták ezek szerint. Szóval dobjad csak utánnam a hahotáimat apa.

Micho:

--- Idézetet írta: Galen - 2017. Július 25., 13:49:33 ---Ajaj mingyá' jön Micho és megdorgál a szóviccért.  :badteeth:

--- Idézet vége ---

Á, olyannak ismersz...  :badteeth:

Recsi:
Ez - gondolom - az új Thrawn című könyv adaptációja lesz, és kánon.
A régi nem könyv volt, hanem trilógia, és már nem kánon (+kapcsolódik hozzá még egy duológia is, ami gondolom szintén nem az)
Az érdekes az egészben az, hogy a kánonost és a nem kánonosakat is Timothy Zahn írta...

A Birodalom örökösei
Sötét erők ébredése
Az utolsó parancs

A múlt kísértete
A jövő látomása

Sepi:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. Július 22., 11:53:13 ---Képregény-adaptációt kap a Thrawn könyv:

--- Idézet vége ---
Most nem azért, de abból eddig is volt képregény-adaptáció, nem?  :headscratch:

--- Idézetet írta: Galen - 2017. Július 25., 11:34:24 ---Egy hónapja raktad ki de én azóta röhögök rajta.

--- Idézet vége ---
Én is mindig jót röhögök rajta, akárhányszor meglátom.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése