HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 09., 14:43:51 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 13:55:10 ---Nade, hogy ne legyünk Off-ok és nehogy kizavarjanak bennünket a paradicsomból, rákötök az előző Bakker-es mondatomra. Mit szólsz hogy R2D2-t már nem Kenny Bak(k)er játszotta?
--- Idézet vége ---
De hogy-hogy nem ő játszotta? Nekem tök ugyanúgy nézett ki. :badteeth:
--- Idézet vége ---
:badteeth: :badteeth:
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 13:55:10 ---Nade, hogy ne legyünk Off-ok és nehogy kizavarjanak bennünket a paradicsomból, rákötök az előző Bakker-es mondatomra. Mit szólsz hogy R2D2-t már nem Kenny Bak(k)er játszotta?
--- Idézet vége ---
Szép átkötés... :)
De hogy-hogy nem ő játszotta? Nekem tök ugyanúgy nézett ki. :badteeth:
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 09., 13:45:02 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 13:11:38 ---Elmegyek én tanárnak, mert látom megértetted a lényeget. Igen, nagyon ügyes vagy, ülj ide az első sorba. Viszont a helyesírásra azért oda kell ám figyelni. Itt van ez az Orkánon. Nem mindegy hogy Orkánon, Ork-kánon vagy Orr-kánon. Észnél kell ám lenni.
--- Idézet vége ---
Köszönöm, tanár bácsi. Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell letolt gatyával előre hajolnom, hogy egy vállfával elfenekelj? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Bakker, hogy mi milyen up-to-date-ek vagyunk. Hülye aki nem olvassa a Hzs fórumot. Nade, hogy ne legyünk Off-ok és nehogy kizavarjanak bennünket a paradicsomból, rákötök az előző Bakker-es mondatomra. Mit szólsz hogy R2D2-t már nem Kenny Bak(k)er játszotta?
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 13:11:38 ---Elmegyek én tanárnak, mert látom megértetted a lényeget. Igen, nagyon ügyes vagy, ülj ide az első sorba. Viszont a helyesírásra azért oda kell ám figyelni. Itt van ez az Orkánon. Nem mindegy hogy Orkánon, Ork-kánon vagy Orr-kánon. Észnél kell ám lenni.
--- Idézet vége ---
Köszönöm, tanár bácsi. Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell letolt gatyával előre hajolnom, hogy egy vállfával elfenekelj? :headscratch:
És igen, a régi nagyok. Könny csordul nekem is a szemembe. Lehet, hogy egyből meg is kellene néznem Sho Kosugi (egy barátom szerint: "az echte nindzsa" ;D ) műveit.
És persze, hogy ugrott a pegazus. Valahogy lendületet kell vennie.
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 09., 13:00:39 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 12:03:34 ---(Meg mondjuk minden ami a mongol. Például " Volt egy folt Dzsingisz Kánon." Tessék ez is Kánon).
--- Idézet vége ---
És ha én Óz boszorkányához hasonlóan elrepülök egy orkánon, akkor az is kánon? ;D
És a Cannon Group filmjei is? Az jó, azokat szerettem. :badteeth:
Na és gondolom, az SW filmeket csakis Canon felszereléssel rögzíthetik. :hehe:
--- Idézet vége ---
Elmegyek én tanárnak, mert látom megértetted a lényeget. Igen, nagyon ügyes vagy, ülj ide az első sorba. Viszont a helyesírásra azért oda kell ám figyelni. Itt van ez az Orkánon. Nem mindegy hogy Orkánon, Ork-kánon vagy Orr-kánon. Észnél kell ám lenni.
Bakker Cannon Group. Megrohantak az emlékek. Amikor a C meg a Nyíl egymásba olvadt. Köszönöm neked. Annál már jobban csak a TRISTAR-t szerettem. Amikor a Pegazus ugrott. Ugrott, nem csak nyitogatta a szárnyát.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése