HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Galen:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. November 09., 18:07:52 ---Én például amikor megláttam a Porg madárkákat
--- Idézet vége ---
A porg az csak megint az épp aktuális szőrös bizbasz amiből plüssfigurát lehet csinálni. A különbség az, hogy eleve ezért született. Pablo Hidalgo, a Star Wars sztoricsapatának tagja: "…a porgok aranyosak. Elmerülsz azokban a mély, kifejező szemekben. Azt hiszem sok ember akar majd porgot háziállatnak." A gond akkor van amikor a fiam nem érti, hogy én miért nem akarok Darth Vader lenni, pedig az olyan aranyos plüss és én még nem mondhatom el neki, hogy "Fiam, kiírtott egy fél galaxisnyi erőérzékeny humanoidot, és közben mellékállásban az uralkodó jobbkezeként a sima nem erőérzékenyekkel is ugyanezt csinálta."
Farek:
Gorgonita, érdekes a meglátásod, így és ennyire még soha nem gondolkodtam el rajta.
De igen, valóban megpróbál egy svájci bicska lenni. Csak van a mondás, hogy ha valaki mindenkit ki akar elégíteni, akkor végül senki nem megy el. :badteeth:
Galen:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. November 09., 16:34:24 ---Nézd meg mégegyszer :brow:
--- Idézet vége ---
Ezt a képet nem ismertem, de tetszik. Légyszives SZóljál Inner Circle-nek hogy ne a hülye rozsomákját boncolgassa a főoldali cikkben hanem egy "gasztronómia és alkohol a Star Wars világában" cikkel kerüljünk bele az Anorak Almanacba. Ja és mielőtt azt hiszed hogy én vagyok aberrált a vuki kuki miatt hát:
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. November 09., 12:03:34 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 09., 11:32:40 ---Már csak a midikloriánok hiányoznak... :-\
--- Idézet vége ---
Ne emlegesd mert a végén képesek lesznek felemlegetni. Végül is a prequel filmek a Kánon részei (Meg mondjuk minden ami a mongol. Például " Volt egy folt Dzsingisz Kánon." Tessék ez is Kánon). Na szóval a könyv egy kicsit árnyalta nekem a szart. Szarnak szar, de már nem annyira. Viszont már most érzem, hogy nem vagyok/leszek elég fiatal ahhoz, hogy én kövessem valamennyi médiumot a teljes képhez.
--- Idézet vége ---
Szerény véleményem szerint a Star Wars franchise -megőrizendő vezető pozícióját - nagyon sok célközönségnek akar megfelelni. Foglalkozik az Erő misztériumával a fantasy rajongók miatt. A Sötét oldallal a horror kedvelők miatt. Gyerekfilmes megoldásokkal él, hogy bevonja a legfiatalabbakat. Fiatal főhősökkel, románccal operál a young adult kedvelők miatt. És így tovább. Ezek az irányzatok mind szennyezik az eredeti űropera hangulatot. Kinél melyik mikor vágja ki a biztosítékot. Én például amikor megláttam a Porg madárkákat egy időre félretettem az SW köteteket és elkezdtem Battletech regényeket olvasni. Nem bántam meg. Emellett újfent tudom kedvenc -kissé már régi, kopottas - sorozataimat ajánlani. A Babylon 5, a Firefly és a Farscape mind egyedi hangulattal bírtak, amiket -lévén nem túl sikeresek - nem változtatott meg a marketing. A Star Wars-t meg próbálom akként kezelni ami. Piacvezetőként, ami ha épp a Titanic a legsikeresebb mozi, akkor egész epizódot szentel Ani és Padme románcának.
Micho:
--- Idézetet írta: Farek - 2017. November 09., 14:43:51 ---Nekem tök ugyanúgy nézett ki. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Nézd meg mégegyszer :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése