Mostanában olvastam el néhány befejezett Star Wars köteteket(tpb-k).
A Régi Köztársaság Lovagjai kézikönyv: tetszett ez a leírás és egyéb információk. Ebből láttam pár oldalt még a régen megjelent Semic-féle füzetben. De itt jó az egészet látni, hogy mi minden nem jelent meg akkoriban.
Kár, hogy ennek a sorozatnak vége van. És persze most itt van helyette a Kóbor lovag.
Sötét Idők 2. kötet: szintén remek történet. Ebbe csupa olyan karakterek vannak, akiket nem lehetett ismerni az eredeti(Köztársaság) sorozatból. De persze ismerősökről is voltak visszaemlékezések.
Star Wars - Yavin árnyékában 1-6: ha jól értem, ez egy kicsit teljesen másképpen kezdődött a történet. Bár láttam többféle verziót. Pl. a Marvel-félékből is volt. Pl. a 70-es évekből és a 2015-ben indult sorozat. De amúgy is jó ez a sorozat. Megvárom a következő kötetet(Alderaan romjaiból) és egybe fogom elolvasni.
Hagyaték - Háború: az előző kötet cliffhangerrel lett vége. Anno azt hittem, hogy ez félbemarad. De aztán végül mégis sorra került. És ebbe a kötetbe minden ismerős karakterek visszatértek és remek lezárása lett a történetnek.
És itt van a Hagyaték II-es sorozat. De ahogy láttam, ez egy teljesen más történet. Ezt is meg fogom várni és egybe fogom elolvasni.