HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Kayamiel:
Köszönöm a Köztársaság 32-35 - Sötétség; A régi köztársaság lovagjai 29-35; Jedi Tanács - Háborúskodás füzeteket :hzs-r2d2:
Micho:
--- Idézetet írta: Galen - 2017. December 08., 07:48:11 ---remélem neked gyagyás tódi a kedvenced.
--- Idézet vége ---
Inkább Xorn. De nem tudom, miért került át később az X-Menbe :badteeth:
Galen:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. December 06., 09:35:11 ---Gumimacik embléma ;D
A piros pont nem mutat jól egy auditban... zöldet kérek! :cool:
--- Idézet vége ---
Jó azért a veteránoktól el is vártam. :badteeth: remélem neked gyagyás tódi a kedvenced.
Recsi:
Igen, akkor azért nem láttam... :)
Szeretnék én is köszönetet mondani Xeraphnak, Galennek, Paulnak, Neko-Me-nek és neked a sok segítségért és időért, amit belefeccöltetek a Star Wars képregényekbe egész évben. Az utolsó idei frissítésnél megpróbálom összeszedni, mit is alkottunk idén, de az még messze van, hisze tart az advent, és dübörög a SW képregényvonat. :)
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Recsi - 2017. December 07., 11:27:45 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2017. December 06., 14:56:47 ---Az Ewok Macik (Gumi Macik)
--- Idézet vége ---
0:34-nél az egy nyúl? Az eddigi 2638 alkalommal fel sem tűnt. :)
--- Idézet vége ---
Mert az nem a Jedi Visszatérből, hanem valamelyik Ewokos tv-filmből vett jelenet, és azt csak 2637 alkalommal láttad. :)
Köszönet a Jedi Tanács című sorozatért, és úgy általában az egész éves munkátokért. :worship: Érdekes volt Kukruk mestert padavan korában látni. Egy szép hosszú karrier kezdete ez. Fucsálottam továbbá, hogy a Jedi tanács tagjai közt akadt olyan, aki nem volt képben a kortózis ércet illetően.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése