HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (292/975) > >>

Recsi:
Én már nem akarok kritizálni vagy összefüggéseket keresni, úgyis megteszik mások. Egyszerűen, ha kijövök egy filmről, tudom, hogy szórakoztató volt-e (számomra) vagy sem. A VIII. rész alatt egyszer sem néztem az órámra, jól szórakoztam, számomra jó film. Kritizálhatják, amennyit és amennyien akarják, akkor is megnézem még párszor (rögtön a téli szünetben is, csak a fiam még nem tudja, mert akkor nyaggatni fog, hogy mikor megyünk már :) )

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Recsi - 2017. December 19., 08:39:39 ---Szerintem a VIII. rész király volt. Nem flame, csak magánvélemény.

--- Idézet vége ---

A történet elfogadható volt az ébredő erőnél és az utolsó jediknél is csak a kivitelezéssel van a bajom. Az ébredő erő az ANO-t másolja, az utolsó jedik a TESB-t, emellett számos legenda elemet beraknak, aminek a fő gerince a Legacy hagyaték könyvsorozat, ami a galaktikus második polgárháborúról, Jacen Solo (Darth Caedus) sötét oldalra való átállásáról szól. Ugyanúgy megöli sötét oldali mesterét Lumiyát és a testvérével Jaina Soloval fog párbajt vívni.   

Recsi:
Ja, vittem petrezselymet (Asterix a galdiátor után szabadon), de most nem jött, és nem mondta el, hogy meghal a....

Micho:

--- Idézetet írta: Recsi - 2017. December 19., 17:05:32 ---az új filmre felkészülendő :)

--- Idézet vége ---

A részeg szpoileres fazonra is fel voltál készülve?  :lol:

Recsi:
Az nekem sem jött be annyira, de többszöri nézésre már egész jó volt. Múlt pénteken néztük meg a gyerekekkel kb. 6-7. alkalommal, az új filmre felkészülendő :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése