HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (30/975) > >>

HeirToGrievous:
Regényekben nem bukkant fel, de képregényben még fel fog, még pedig a Lázadásban, ám a története csak a Hagyatékban zárul(t) le.

A Vektor sorozat olvasási sorrendje pedig ez:

- A Régi Köztársaság Lovagjai 5. Kötet
- Sötét Idők #11-#12. rész
- Lázadás #15-#16. rész
- Hagyaték 6. Kötet

SithLord:
Üdv! Köszi a Sötét Idők-Vektor befejező részét, GZ, Rincewind, Recsi, Xeraph, Paul & HeirToGrievous! :worship:
Nagyon komoly volt a befejező rész igazi drámai hatásokkal! Nagyon tetszett!!!
Az lenne a kérdésem, hogy Celeste Morneról ezek után tettek említést bármely regényben vagy képregényben? Lehet tudni valamit a sorsáról?

Recsi:
Örülök, hogy van, aki olvassa :)

HeirToGrievous:
@Recsi

Kaptunk egy kis biztatást! ;D

"Hozzászólás ideje: 4 órával korábban (szerkesztve)

Én nagyon örülök neki, hogy csináljátok a Legendset! Hogy magam idézzem: "a több tartalom a jó tartalom" (magyarul is) akár Legends akár kánon, mindig feldobja a napom amikor meglátok a Hzs-n egy új SW képregényt! :)
Szerkesztve: 4 órával korábban - Darth Cupsy"

SithLord:
Üdv! Köszi az Alderaan Romjaiból ezt az epizódot HeirToGrievous, Paul, Recsi, Xeraph, Gorgonita! :worship:
Na végre kiderült, hogy ki az áruló! Nem kis meglepetés volt ez számomra! Ezért egy távfojtogatás kijár Vader Nagyúrtól...

https://www.starwarsmedia.hu/hirek/hamisitjak-a-holtak-vedelmezoit.html
Emlékszem az elmúlt 15 év alatt 4x kaptam róla értesítést, hogy elérhető a számomra 20-25-30 ezer forintért. Mire ráklikkeltem volna mindig elvitték előlem. Utoljára idén februárban 40 ért. Egy napig még tartották nekem én meg úgy figyeltem, hogy most elvigyem-e, mint Vader A Birodalom visszavágban a Falcon után miután Artu bekapcsolta a hiperhajtóművet. Lemondtam róla és töröltem az értesítést is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése