HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Április 16., 15:13:11 ---tegnap megnéztem és pont azért linkeltem ide mert sok minden aggályomra választ ad. Úgy álltam fel tegnap a film elől hogy ez fos, de ma már máshogy látom. Ma csak kaka. Várok még egy kicsit.
De:
-a lépegetők akkor is Cylonok
-Snooke vonal egy vicc
-Phasma kapitány páncélja bámilyen kemény is a kilencedik részben tuti egyszemmel jön vissza.
-első sw film amivel képesek voltak hányingert kelteni a romantikusnak szánt mondattal.
-a nagy csavar meg sántít
--- Idézet vége ---
- Ennyire nem ismerem a BSG-t, szóval ezt nem tudom megítélni.
- Lehet, de legalább vége van. Nekem nagyon súlytalan volt, így tetszett, hogy így, egy huszárvágással végeztek vele. Hogy mennyire béna vagy sem, az már lehet vita tárgya. :)
- Azért ha ezek után visszatér, akkor le a kalappal. De ja, az a minimum, hogy egy szemmel és szétégett arcrésszel.
- Melyik mondattal? Rég láttam, ennyire már nem emlékszem rá.
- Melyik nagy csavar? Kik Rey szülei? Nekem az sem gáz, igazából lassan már kezd halálra idegesíteni, hogy csak Kenobi-Solo-Skywalker vonalon lehet mozogni, ha jedikrő van szó.
Galen:
tegnap megnéztem és pont azért linkeltem ide mert sok minden aggályomra választ ad. Úgy álltam fel tegnap a film elől hogy ez fos, de ma már máshogy látom. Ma csak kaka. Várok még egy kicsit.
De:
-a lépegetők akkor is Cylonok
-Snooke vonal egy vicc
-Phasma kapitány páncélja bámilyen kemény is a kilencedik részben tuti egyszemmel jön vissza.
-első sw film amivel képesek voltak hányingert kelteni a romantikusnak szánt mondattal.
-a nagy csavar meg sántít
Farek:
Galen, inkább a listádat írnád már a filmről. :nezze:
Galen:
jó összefoglaló mivel egészíti ki az utolsó jedik könyv a filmet:
http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/35241/news/minden-amit-megtudtunk-az-utolso-jedik-regenyvaltozatabol-1
http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/35298/news/minden-amit-megtudtunk-az-utolso-jedik-regenyvaltozatabol-2
Recsi:
Jövő hónapban jön is! :)
Persze addig is lesz SW, csak más sorozat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése