HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (265/975) > >>

zajrus:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Április 20., 19:42:00 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Április 20., 19:36:18 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Április 20., 19:23:06 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Április 20., 18:55:24 ---zajrus, légy szívesd tisztázd, hogy melyik kánon mit jelent, mert én nem vagyok annyira SW őrült, szóval csak biluxoltam, hogy mi a helyzet.  :badteeth:

Lucas meg azért bekaphatja. "Amit nem én írok, az nem számít!". De a lóvé azért nem büdös belőle, mi?

--- Idézet vége ---

Lucas mondjuk a nyolcvanas években a kongresszusban lobbizott a filmek eredeti verzióinak megőrzése érdekében, aztán azóta látjuk mi lett belőle, szóval az ő véleményére is csak dátum megadásával érdemes hivatkozni. Mikor mit mondott éppen...
Amúgy meg már hivatalosan sem mérvadó a véleménye az ügyben tudtommal, szóval ez inkább a Disney sara.

--- Idézet vége ---

Ebből semmi sem volt felvásárlás után, ergo nem értem miről beszélsz...

--- Idézet vége ---

Hát a Disney azt tett a teljes univerzummal, amit csak akart, miután megvette. Ha akarta volna, akkor marad az Eu vagy maradnak bizonyos részei hivatalosnak, függetlenül attól, hogy mit gondol, vagy gondolt valaha Lucas. De ők nem akarták, szívük joga, engem speciel pont nem érdekel, de akit zavar, annak nem kell Lucasnál kopogtatnia dühében.

--- Idézet vége ---

És dobják a Clone Warst? Illetve bocs, de a Lucas alatt évekig dolgozó az első kánon-rendszert összehozó arcok döntötték el, hogy leves az egész, mivel nem érdemes megmenteni... és de Lucasnál kéne kopogtatniuk mert, ha minden maradt volna a régiben az EU már leves volt mielőtt a Disney képbe került volna 4 évvel korábban már levesbe került csak senki se vette a fáradtságot, hogy háborogjon...

Farek:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Április 20., 18:55:24 ---Lucas meg azért bekaphatja. "Amit nem én írok, az nem számít!". De a lóvé azért nem büdös belőle, mi?

--- Idézet vége ---
Ja, és a jó karaktereket (Thrawn) átvesszük, a többi meg niem hivatalos? Elmentek ti a francba.

KiD:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Április 20., 19:36:18 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Április 20., 18:55:24 ---zajrus, légy szívesd tisztázd, hogy melyik kánon mit jelent, mert én nem vagyok annyira SW őrült, szóval csak biluxoltam, hogy mi a helyzet.  :badteeth:

Lucas meg azért bekaphatja. "Amit nem én írok, az nem számít!". De a lóvé azért nem büdös belőle, mi?

--- Idézet vége ---

Lucas mondjuk a nyolcvanas években a kongresszusban lobbizott a filmek eredeti verzióinak megőrzése érdekében, aztán azóta látjuk mi lett belőle, szóval az ő véleményére is csak dátum megadásával érdemes hivatkozni. Mikor mit mondott éppen...
Amúgy meg már hivatalosan sem mérvadó a véleménye az ügyben tudtommal, szóval ez inkább a Disney sara.

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

Hát a Disney azt tett a teljes univerzummal, amit csak akart, miután megvette. Ha akarta volna, akkor marad az Eu vagy maradnak bizonyos részei hivatalosnak, függetlenül attól, hogy mit gondol, vagy gondolt valaha Lucas. De ők nem akarták, szívük joga, engem speciel pont nem érdekel, de akit zavar, annak nem kell Lucasnál kopogtatnia dühében.

zajrus:

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Április 20., 19:29:55 ---
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Április 20., 19:15:12 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Április 20., 19:00:04 ---Zajrus: Ez is igaz, de azért emlékeim szerint a Birodalom Örökösei könyv borítóján nem szerepelt az „alternatív univerzum” vagy a „nem kánon” figyelmeztetés. Így a rajongók, akik fizettek ezekért az alkotásokért, joggal érezhetik úgy hogy valahol valamikor át lettek vágva, és elvettek tőlük valamit. Mara Jadet, Talon Karrdet, Lidérc köteléket ésatöbbit.

--- Idézet vége ---

Itthon "valahogy" lemaradt, de odakint ki volt adva utasításba, hogy semmilyen módon nem tüntethetik fel a könyveket folytatásként...

--- Idézet vége ---

És mégis minek tüntették fel? Krumplifőzeléknek? Hat évvel játszódott az endori fiaskó után, és az volt a címe, hogy a Birodalom Örökösei. Akárhogy nézem is, ez egy folytatás, amire nem volt ráírva, hogy non-canon.

--- Idézet vége ---

Hát igen hatalmas megdöbbenés több évtizede mikor még a régi kánon-rendszer sem létezett, sőt még az is újdonság volt, hogy egy filmhez ilyen könyvet készítenek akkor biztosan erre figyeltek... érdekes a Marvel képregényeknél nem volt ilyen probléma :D De azóta ráírták, hogy nem kánon...

Btw itt említettétek a Marvel újrakiadásokat: Nos a Dark Horse is kiadogatott mindent mielőtt elvesztették a jogokat még egyszer utoljára... őket nem kell ekézni?

Gorgonita:

--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Április 20., 19:15:12 ---
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Április 20., 19:00:04 ---Zajrus: Ez is igaz, de azért emlékeim szerint a Birodalom Örökösei könyv borítóján nem szerepelt az „alternatív univerzum” vagy a „nem kánon” figyelmeztetés. Így a rajongók, akik fizettek ezekért az alkotásokért, joggal érezhetik úgy hogy valahol valamikor át lettek vágva, és elvettek tőlük valamit. Mara Jadet, Talon Karrdet, Lidérc köteléket ésatöbbit.

--- Idézet vége ---

Itthon "valahogy" lemaradt, de odakint ki volt adva utasításba, hogy semmilyen módon nem tüntethetik fel a könyveket folytatásként...

--- Idézet vége ---

És mégis minek tüntették fel? Krumplifőzeléknek? Hat évvel játszódott az endori fiaskó után, és az volt a címe, hogy a Birodalom Örökösei. Akárhogy nézem is, ez egy folytatás, amire nem volt ráírva, hogy non-canon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése