HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (27/975) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték v2/6. részt HeirToGrievous, Xeraph, Paul & Recsi!!! :worship:
Kicsit táposabbnak gondoltam a Sith szenátort... de azért Darth Wredd így is lenyűgöző teljesítményt mutatott!
Hála a tervezőnek maradt a színvonalas grafika és történet a második kötetben is!
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Recsi:
Egyelőre a hozzáértők sem tudják a hiba okát. Valószínűleg a (sötét) Birodalom hekkelte meg a rendszert, hogy ne terjedjen a lázadó propaganda. Marad egyelőre az egyesével letöltés...

Recsi:
A Biradlom vége azért mutat a Sötét Birodalom 2-re, mert egy kötetben van a kettő. A rossz linkre rákérdezek.

daevyd44:
Sziasztok,

Nagyon szépen köszönöm először is a "Sötét Birodalom I." feltöltését. Régóta kerestem és csak most találtam rá erre az oldalra.
Viszont a "Sötét Birodalom II." illetve a "Birodalom vége" cbz formátumú letöltése nem működik rendesen. Illetve a "Birodalom vége" linkje ugyan úgy a 2. részre mutat.
Az lenne a kérdésem, hogy fel tudná esetleg tölteni valaki a 2. és 3. részt?

Köszönöm szépen előre is.

Üdv,
daevyd44

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: SithLord - 2021. Augusztus 03., 21:31:02 ---DE IGEN  :badteeth: simán ment volna! Nem elfoglalni(azt belátom, hogy nem sikerülhetne)hanem a képen kb 17 hajó van, na annak az összesnek a tűzereje már bőven elég... persze az erősítés feltételezett megérkezése előtt.. :hehe:

--- Idézet vége ---

De elfoglalni akarták, le is van írva feketén-sárgán. :badteeth:
"A Home One kénytelen elengedni, a Lázadó Flotta jelenleg nincs olyan helyzetben, hogy elfoglaljon egy hadihajót."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése